Kalitesiz ürünleri indirim diye paylaşıp 'buldum' yazarak sıcak fırsatlarda paylaşmışsın. Çok şüphe uyandırıyor. Düzgün olmayan bir üslubun, agresif tavırların var. Ayriyaten 'paylaşmasam suç' derken ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Kim hiç tanımadığı, hiç görmediği birine sen neden sıcak fırsatlarda konu acmadin diye suç atsınki? Laf salatası...Dayı reklam olmasın diye upuzun mesaj yazıyorum zahmet olacak ama okuyup ve birazcık beyni kullanarak reklam olmadığını mağazanın benim olmadığını anlayabilirsin.
Ki bu tarz bir şeyin reklamını yapacak birisi değilim, beni tanıyan tanır en az 100 tane indirim konusu açmışımdır. Her konu açtığımda şirket benim mi oluyor?
Saksıyı boşa mı taşıyorsun?
Bunu daha önce başkası da söyledi paylaşınca reklam paylaşmayınca suç oluyor ne yapmamı bekliyorsun paşa gönlünüz ne isterse onu yapayım isterseniz.
Hiç tanımadığın kişiye yersiz (reklamcı) ithamında bulunup sinirlendiriyorsun sonra üste çıkmaya çalışıyorsun.Kalitesiz ürünleri indirim diye paylaşıp 'buldum' yazarak sıcak fırsatlarda paylaşmışsın. Çok şüphe uyandırıyor. Düzgün olmayan bir üslubun, agresif tavırların var. Ayriyaten 'paylaşmasam suç' derken ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Kim hiç tanımadığı, hiç görmediği birine sen neden sıcak fırsatlarda konu acmadin diye suç atsınki? Laf salatası...
Dediklerim doğru çıktı.Hiç tanımadığın kişiye yersiz (reklamcı) ithamında bulunup sinirlendiriyorsun sonra üste çıkmaya çalışıyorsun.
Paylaşsak kabahat paylaşmasak kabahat ne yapmamızı bekliyorsun?
Kalitesiz veya kaliteli burası indirim paylaşmak için yapılmış, bende bulduğumu paylaşıyorum alıp almamak kişinin kendi kararı ben kişinin kafasına dayayıp alacaksın demiyorum.
ltbnin nin konusuna da buldum yazmıştım, araştırıp bulduğumu ifade ediyorum. Buldum yazınca reklam olmuyor.
Ucuza Bulduğum LTB Kot Pantolonlar
https://www.n11.com/urun/ltb-timor-pantolon-010095158715120-53941-01009515871512053941-48124980?magaza=ltb https://www.n11.com/urun/ltb-roden-jean-pantolon-010095018614996-53359-mavi-62114864?magaza=ltb https://www.n11.com/urun/ltb-fredo-dusuk-bel-skinny-pantolon-24710616?magaza=ltb...forum.donanimarsivi.com
200tlye bulduğumu atıyorum, pazarda satılan mal ile aynı fiyata ürün atıyorum isteyen alır isteyen almaz.
Dediklerinin HİÇBİRİ doğru çıkmadı ne yazık ki.Dediklerim doğru çıktı.
Çok konuşuyorsun ama b0ş konuşuyorsun, laf salatasısın.
Sorduğum sorulara cevap vermeye tenezzül bile etmemişsin, papağan gibi dediklerini tekrarlayıp kendini komik duruma düşürüyorsun.
Mesaj kasmak için mi konu açtın bilmiyorum ama pazardan aldığın daha kalitelidir.
salla geç hep böyle yapıyorlarDediklerinin HİÇBİRİ doğru çıkmadı ne yazık ki.
Nereden alıyorsan al bana ne engelle geç, boş yapanda sensin reklam bunun olduğunu düşünmek bile bomboş bir fikir. “Paylaşsam suç” deyimini cidden anlayamadın mı?
Metnin akışını bozan cümle (reklam bunun olduğunu düşünmek)Dediklerinin HİÇBİRİ doğru çıkmadı ne yazık ki.
Nereden alıyorsan al bana ne engelle geç, boş yapanda sensin reklam bunun olduğunu düşünmek bile bomboş bir fikir. “Paylaşsam suç” deyimini cidden anlayamadın mı?
Yabancı mısınız hocam?Beyni kullanıyorsun yanlış yazdığımı anlıyorsun, bunun reklam olduğunu düşünmek bile bomboş bir fikir şeklinde düşünüyorsun. Çok zor olmasa gerek.