Neler Yeni

200-250TL Aralığında Sweatshirtler Buldum

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
ismail sağlam
Üzerine okulun adı basılan okul sweatleri ile aynı kalitededir muhtemelen

goku010203

80+ Bronze
Dayı reklam olmasın diye upuzun mesaj yazıyorum zahmet olacak ama okuyup ve birazcık beyni kullanarak reklam olmadığını mağazanın benim olmadığını anlayabilirsin.
Ki bu tarz bir şeyin reklamını yapacak birisi değilim, beni tanıyan tanır en az 100 tane indirim konusu açmışımdır. Her konu açtığımda şirket benim mi oluyor?
Saksıyı boşa mı taşıyorsun?

Bunu daha önce başkası da söyledi paylaşınca reklam paylaşmayınca suç oluyor ne yapmamı bekliyorsun paşa gönlünüz ne isterse onu yapayım isterseniz.
Kalitesiz ürünleri indirim diye paylaşıp 'buldum' yazarak sıcak fırsatlarda paylaşmışsın. Çok şüphe uyandırıyor. Düzgün olmayan bir üslubun, agresif tavırların var. Ayriyaten 'paylaşmasam suç' derken ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Kim hiç tanımadığı, hiç görmediği birine sen neden sıcak fırsatlarda konu acmadin diye suç atsınki? Laf salatası... 🤣

Son düzenleme:

Checkmate

80+ Silver
Kalitesiz ürünleri indirim diye paylaşıp 'buldum' yazarak sıcak fırsatlarda paylaşmışsın. Çok şüphe uyandırıyor. Düzgün olmayan bir üslubun, agresif tavırların var. Ayriyaten 'paylaşmasam suç' derken ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Kim hiç tanımadığı, hiç görmediği birine sen neden sıcak fırsatlarda konu acmadin diye suç atsınki? Laf salatası... 🤣
Hiç tanımadığın kişiye yersiz (reklamcı) ithamında bulunup sinirlendiriyorsun sonra üste çıkmaya çalışıyorsun.
Paylaşsak kabahat paylaşmasak kabahat ne yapmamızı bekliyorsun?

Kalitesiz veya kaliteli burası indirim paylaşmak için yapılmış, bende bulduğumu paylaşıyorum alıp almamak kişinin kendi kararı ben kişinin kafasına silah dayayıp alacaksın demiyorum.

ltbnin nin konusuna da buldum yazmıştım, araştırıp bulduğumu ifade ediyorum. Buldum yazınca reklam olmuyor.
(Merak eden için hiçbir mağaza benim değil)

200tlye bulduğumu atıyorum, pazarda satılan mal ile aynı fiyata ürün atıyorum isteyen alır isteyen almaz.

goku010203

80+ Bronze
Hiç tanımadığın kişiye yersiz (reklamcı) ithamında bulunup sinirlendiriyorsun sonra üste çıkmaya çalışıyorsun.
Paylaşsak kabahat paylaşmasak kabahat ne yapmamızı bekliyorsun?

Kalitesiz veya kaliteli burası indirim paylaşmak için yapılmış, bende bulduğumu paylaşıyorum alıp almamak kişinin kendi kararı ben kişinin kafasına dayayıp alacaksın demiyorum.

ltbnin nin konusuna da buldum yazmıştım, araştırıp bulduğumu ifade ediyorum. Buldum yazınca reklam olmuyor.

200tlye bulduğumu atıyorum, pazarda satılan mal ile aynı fiyata ürün atıyorum isteyen alır isteyen almaz.
Dediklerim doğru çıktı.
Çok konuşuyorsun ama b0ş konuşuyorsun, laf salatasısın.
Sorduğum sorulara cevap vermeye tenezzül bile etmemişsin, papağan gibi dediklerini tekrarlayıp kendini komik duruma düşürüyorsun.
Mesaj kasmak için mi konu açtın bilmiyorum ama pazardan aldığın daha kalitelidir.
Zaman kaybından başka bir şey değilsin, sadece cevap vermek için cevaplamışsın. Seninle uğraşacak vaktim olmadığından konuyu burda bitiriyorum.

Son düzenleme:

Checkmate

80+ Silver
Dediklerim doğru çıktı.
Çok konuşuyorsun ama b0ş konuşuyorsun, laf salatasısın.
Sorduğum sorulara cevap vermeye tenezzül bile etmemişsin, papağan gibi dediklerini tekrarlayıp kendini komik duruma düşürüyorsun.
Mesaj kasmak için mi konu açtın bilmiyorum ama pazardan aldığın daha kalitelidir.
Dediklerinin HİÇBİRİ doğru çıkmadı ne yazık ki.

Nereden alıyorsan al bana ne engelle geç, boş yapanda sensin bunun reklam olduğunu düşünmek bile bomboş bir fikir. “Paylaşsam suç” deyimini cidden anlayamadın mı?

“Kim hiç tanımadığı, hiç görmediği birine sen neden sıcak fırsatlarda konu acmadin diye suç atsınki?“
Kimse konu açmazsa o zaman buranın bir manası kalmaz, her konu açana da reklam derseniz kimse konu açmaz.

Son düzenleme:

goku010203

80+ Bronze
Dediklerinin HİÇBİRİ doğru çıkmadı ne yazık ki.

Nereden alıyorsan al bana ne engelle geç, boş yapanda sensin reklam bunun olduğunu düşünmek bile bomboş bir fikir. “Paylaşsam suç” deyimini cidden anlayamadın mı?
Metnin akışını bozan cümle 🤣🤣 (reklam bunun olduğunu düşünmek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,096
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965