Arkadaşlar 250 lirayı çok aşmasa iyi olur, usb olucak ve mikrofonuda benim icin cok önemli. Simdiden tesekkurler
Kendimde öyle aldım Gtarp için mikrofonu çok iyi tertemiz alıyor sesi.280'e çıkabilirsen gamepower Ranger var incehesapta yayıncı kodu ile.
Bende bunu düşünüyordum, kullandın mı önceden? Bi arkadaşım dışarıya çok ses gidiyor dedi.![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indirim kodunu paylaşı rmısın280'e çıkabilirsen gamepower Ranger var incehesapta yayıncı kodu ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendimde öyle aldım Gtarp için mikrofonu çok iyi tertemiz alıyor sesi.
Kullanmadım lakin forumda kullanan çok kişi var, onun dışında alternatif olarak Gametone H2029U'ya bakabilirsin.Bende bunu düşünüyordum, kullandın mı önceden? Bi arkadaşım dışarıya çok ses gidiyor dedi.
Özelden yaz atarım burdan kod paylaşımı yasak diye biliyorum.indirim kodunu paylaşı rmısın