Yani bütçeyi zorlarsanız viper mini aklıma geliyor.başlıktaki gibi
Mini ibaresinin sebebi telefonlarda ve çoğu şeylerde olan lite ibaresi gibi boyut olarak küçük olacağını sanmıyorum,kürek gibi eliniz yoksa tabiimini ibaresinin sebebi boyut değil değil mi ?
benim değil de arkadaş için bakıyoruzMini ibaresinin sebebi telefonlarda ve çoğu şeylerde olan lite ibaresi gibi boyut olarak küçük olacağını sanmıyorum,kürek gibi eliniz yoksa tabii
Orta parmak ile bilek arası kaç cm ?
Yani viper mini boyutları ile g102 boyutları arasında ne kadar fark var bilmiyorum fakat elim 20cm ortalama fakat 102 kullanabiliyorum.Tamamen tutuş ve alışkanlıkla alakalı daha önce g300s kullandığım için pençe tutuşu yapıyorum bana sorun çıkartmıyor.O fiyata viper mini alınabilir.Viper mini 5 6aydır neredeyse stokta yoktu beğendiyse fazla beklemesini önermem.Stokta varken almadım sonra stoğa 70tlik artışla geldi g102 aldım.benim değil de arkadaş için bakıyoruz
20 santime yakın hocam
anladım hocam kendisine ileteyim düşünsünYani viper mini boyutları ile g102 boyutları arasında ne kadar fark var bilmiyorum fakat elim 20cm ortalama fakat 102 kullanabiliyorum.Tamamen tutuş ve alışkanlıkla alakalı daha önce g300s kullandığım için pençe tutuşu yapıyorum bana sorun çıkartmıyor.O fiyata viper mini alınabilir.Viper mini 5 6aydır neredeyse stokta yoktu beğendiyse fazla beklemesini önermem.Stokta varken almadım sonra stoğa 70tlik artışla geldi g102 aldım.