Xprofile
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Ahmet yahya tosun
Herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi Max 300 TL bütçem var bu bütçeye uygun kulaklık arıyorum sizinde önerlilerinizi almak istedim tabii ki bazı Kriter'lerim var öncelikle kulaklıkla PUBG ve benzeri oyunlar oynayacağım o yüzden sesin güzel gelmesi gerek ve mikrofon kaliteside hoşnut olacak şekide olsun yeter sanal 7.1 özelliğinin illaki olması zorunlu değil çünkü Sanal'ların pek işe yaradığını düşünmüyorum ve zaten Windows'un böyle bir özelliği var kulaklığın rahatlığıda önemli kafamda çok fazla baskı yapmasın ve terletmesin istiyorum kulak pedleri kumaş olursa daha iyi olur ışıklı olup olmaması çok da önemli değil kulaklık kaliteli olsun en az 1-2 yıl kullanayım istiyorum aklımda bazı kulaklıklar var bunları da aşağıda sizlerle paylaşacağım rica ediyorum 30 TL koy bunu al 50 TL koy şunu al demeyin önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Almayı düşündüklerim
Almayı düşündüklerim
HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Gamepower MEI RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower MEI RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower MEI RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Corsair HS35 Kırmızı Stereo Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair HS35 Kırmızı Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com