bu leş tartıyı geçen gün sipariş verdim dün akşam geldi , ayakları kırık mı kargo esnasında mı çıkmış anlayamadım. Biraz zorladım yerine oturtamadım geri paketledim pazartesi iadeye vericem. Çok dandik bir ürün2 aydır bunu kullanıyorum henüz bozulmadı
comedones Dijital Baskül Yağ Su Kas Vücut Kitle Endeksi Kilo Ölçer Tartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
comedones Dijital Baskül Yağ Su Kas Vücut Kitle Endeksi Kilo Ölçer Tartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Senin adına üzüldüm hocam, ben sorun yaşamadığım için paylaştım, ayakları çıkmış gibi duruyor.bu leş tartıyı geçen gün sipariş verdim dün akşam geldi , ayakları kırık mı kargo esnasında mı çıkmış anlayamadım. Biraz zorladım yerine oturtamadım geri paketledim pazartesi iadeye vericem. Çok dandik bir ürün
aynen çıkmış galiba ama takamadım işte.. biraz paraya kıyıp xiaomi'nin tartısını almayı düşünüyorumSenin adına üzüldüm hocam, ben sorun yaşamadığım için paylaştım, ayakları çıkmış gibi duruyor.