bu leş tartıyı geçen gün sipariş verdim dün akşam geldi , ayakları kırık mı kargo esnasında mı çıkmış anlayamadım. Biraz zorladım yerine oturtamadım geri paketledim pazartesi iadeye vericem. Çok dandik bir ürün2 aydır bunu kullanıyorum henüz bozulmadı
![]()
comedones Dijital Baskül Yağ Su Kas Vücut Kitle Endeksi Kilo Ölçer Tartı - Fiyatı, Yorumları
Dijital Baskül Yağ Su Kas Vücut Kitle Endeksi Kilo Ölçer Tartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Senin adına üzüldüm hocam, ben sorun yaşamadığım için paylaştım, ayakları çıkmış gibi duruyor.bu leş tartıyı geçen gün sipariş verdim dün akşam geldi , ayakları kırık mı kargo esnasında mı çıkmış anlayamadım. Biraz zorladım yerine oturtamadım geri paketledim pazartesi iadeye vericem. Çok dandik bir ürün![]()
aynen çıkmış galiba ama takamadım işte.. biraz paraya kıyıp xiaomi'nin tartısını almayı düşünüyorumSenin adına üzüldüm hocam, ben sorun yaşamadığım için paylaştım, ayakları çıkmış gibi duruyor.