Alperen00_
80+ Bronze
Evet bugün alınabilecek 200-400TL arası olan bluetooth kulakiçi kulaklık modellerinden bahsedeceğim.
---------------------------
Haylou T19 TWS
Haylou modelinin bu modeli mikrofon performansı olarak beni tatmin etmese de günlük kullanım için gayet iyi bir model.Kablosuz şarj etme özelliği de bulunan bu kulaklıkta 5 saatlik şarj ömrü kulaklığın kutusunun ise 25 saat şarj ömrü vadettiği görülüyor.
Kulaklığın mikrofon testi;
3.20
Kulaklığın fiyatı;
----------------------------------------------
Baseus Encok W04 Pro TWS
Baseus'un Encok W04 Pro isimli kulaklığının 4,5 saatlik pil ömrü,kutusu ise 20 saatlik pil ömrü sağlıyor ayrıca şarj süresi de 1,5 saat olarak biliniyor.Kulaklığın beyaz,gri,pembe,siyah modelleri de bulunuyor.
Ürünün mikrofon testini bulamadım ancak yorumlarında ses anlaşılır gidiyor kesinti yok gibi yorumlar vardı.
Kulaklığın fiyatı;
-----------------------------------------------
Tronsmart Spunky Beat TWS
Tronsmart'ın Spunk Beat TWS isimli kulaklığına geçelim.Yaklaşık 1 saatte şarj olan bu model kesintisiz %100 ses yüksekliğinde 4 saat dayandığı biliniyor.Bu kulaklıkla birlikte Baseus modelinde de IPX5 su geçirmezlik sertifikası bulunmaktadır.
4.03
Kulaklığın fiyatı;
-----------------------------------
Realme Buds Air TWS
Bu kulaklık bütçemizi biraz aşsada twlefon görüşmelerinde ve günlük kullanım için gayet iyi bir kulaklık.Realme'nin çıkardığı bu kulaklıkta beyaz,sarı ve siyah renk seçenekleri bulunmakta.Kulaklık bize 3 saat eşlik edebilecek diğer durumlarda şaej etmemiz gerekecek .
4.50
Kulaklığın fiyatı;
-----------------------------------
Bu rehberde bana eşli ettiğiniz için teşekkürler! Dilerseniz ileride 400-800TL arası kulakiçi kulaklık rehberi de yapabilirim.
Teşekkürler,iyi forumlar .
---------------------------
Haylou T19 TWS
Haylou modelinin bu modeli mikrofon performansı olarak beni tatmin etmese de günlük kullanım için gayet iyi bir model.Kablosuz şarj etme özelliği de bulunan bu kulaklıkta 5 saatlik şarj ömrü kulaklığın kutusunun ise 25 saat şarj ömrü vadettiği görülüyor.
Kulaklığın fiyatı;
Haylou T19 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou T19 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Haylou T19 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Baseus Encok W04 Pro TWS
Baseus'un Encok W04 Pro isimli kulaklığının 4,5 saatlik pil ömrü,kutusu ise 20 saatlik pil ömrü sağlıyor ayrıca şarj süresi de 1,5 saat olarak biliniyor.Kulaklığın beyaz,gri,pembe,siyah modelleri de bulunuyor.
Ürünün mikrofon testini bulamadım ancak yorumlarında ses anlaşılır gidiyor kesinti yok gibi yorumlar vardı.
Kulaklığın fiyatı;
Baseus Encok W04 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Encok W04 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Baseus Encok W04 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Tronsmart Spunky Beat TWS
Tronsmart'ın Spunk Beat TWS isimli kulaklığına geçelim.Yaklaşık 1 saatte şarj olan bu model kesintisiz %100 ses yüksekliğinde 4 saat dayandığı biliniyor.Bu kulaklıkla birlikte Baseus modelinde de IPX5 su geçirmezlik sertifikası bulunmaktadır.
Kulaklığın fiyatı;
Tronsmart Spunky Beat TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tronsmart Spunky Beat TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Tronsmart Spunky Beat TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Realme Buds Air TWS
Bu kulaklık bütçemizi biraz aşsada twlefon görüşmelerinde ve günlük kullanım için gayet iyi bir kulaklık.Realme'nin çıkardığı bu kulaklıkta beyaz,sarı ve siyah renk seçenekleri bulunmakta.Kulaklık bize 3 saat eşlik edebilecek diğer durumlarda şaej etmemiz gerekecek .
Kulaklığın fiyatı;
Realme Buds Air TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme Buds Air TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Realme Buds Air TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 3.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu rehberde bana eşli ettiğiniz için teşekkürler! Dilerseniz ileride 400-800TL arası kulakiçi kulaklık rehberi de yapabilirim.
Teşekkürler,iyi forumlar .
Son düzenleme: