sence neden olabilir knkbeyler monitör 200hz destekliyor ayarlardan 200hz'e çekince kalite düşüyor baya bu neden olabilir monitör marka gamebooster 200hz 1ms
evetdisplay portla bağlıyorsun dimi
marka kötülüğündense bilmiyodum o zamanlar alırken 200hz 1ms diye çekmiştim direktsence neden olabilir knk
markadan diyorsun yaniyapay 200hz felandır gamebooster bu panel kalitesinden ne bekliyosun
o monitörü ben de alıcaktım almamışım iyi ki deli gibi ghosting var diyorlarevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
marka kötülüğündense bilmiyodum o zamanlar alırken 200hz 1ms diye çekmiştim direkt
markadan diyorsun yani
gamebooster markasının şimdiye kadar kendi ürettiği bir şey görmedim çinden rastgele bir firmaya yaptırıyor markasınıda bastıyor teste bile tabi tuttuklarını düşünmüyorum normal karşılamak lazım.beyler monitör 200hz destekliyor ayarlardan 200hz'e çekince kalite düşüyor baya bu neden olabilir monitör marka gamebooster 200hz 1ms
kalite düşüyordan kastın ne onu anlamadım tam olarak ? çözünürlük mü değişiyor bit değeri mievet
marka kötülüğündense bilmiyodum o zamanlar alırken 200hz 1ms diye çekmiştim direkt
markadan diyorsun yani