ps4 kolunu bluetooth ile bilgisayara bağlayabilirsin.
Ps3 kolum var. Onda Bluetooth yok diye biliyorum.ps 4 kolun varsa kol almana gerek yok. pc bağlantısı yapabilirsin bimde 150 TL'ye görmüştüm ps 4 kolu.
PoloSmart Kablosuz PS4 Oyun Kolu Siyah PSG05 Fiyatı - TRENDYOL
Polosmart Kablosuz Ps4 Oyun Kolu Siyah Psg05 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
50 tl ye aldığım ps 3 kolum var bt ile pc ye de bağlıyorum(shibari.dom programıyla) android (root gerek,sixaxis controller) telefonuma daPs3 kolum var. Onda Bluetooth yok diye biliyorum.
bluetooth yoksa ps de nasıl kullanıyosun logitech kollara bakabilirsinPs3 kolum var. Onda Bluetooth yok diye biliyorum.
Ps ile özel bir bağlantı kuruyor diye biliyorum. Logitech f710 mu daha iyi f310 mu? (Kablosuz olduğu için tabii ki de 710 ama ondada bağlantı çok kopuyormuş)bluetooth yoksa ps de nasıl kullanıyosun logitech kollara bakabilirsin
ben kullananlarda hiç sıkıntı görmedim f710 çok kaliteli bi gamepadPs ile özel bir bağlantı kuruyor diye biliyorum. Logitech f710 mu daha iyi f310 mu? (Kablosuz olduğu için tabii ki de 710 ama ondada bağlantı çok kopuyormuş)