Neler Yeni

200 TL - Bu bütçeye en uygun mouse hangisi?

Avitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe yaşar
Beyler yeni mouse almak istiyorum ne önerirsiniz bütçe en fazla 200 tl

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sana tavsiye git dene sonra netten alırsın eline küçük ya da büyük olabilir tutuş stiline göre değişir .alırsın net'ten bilmeden bu sorunlarla karşılaşırsın bro ama rival 110 fenan olabiir yanında mousepad hediyeside vardı onun elin orta küçükse fenan rival 3 fenan

Avitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana tavsiye git dene sonra netten alırsın eline küçük ya da büyük olabilir tutuş stiline göre değişir .alırsın net'ten bilmeden bu sorunlarla karşılaşırsın bro ama rival 110 fenan olabiir yanında mousepad hediyeside vardı onun elin orta küçükse fenan rival 3 fenan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elim büyük knk ona göre bı tavsiye

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
moruq gitcen maskeyi takıp denicen en iyisi adam büyük el için der ama değişir oda sonuçta büyüklük küçüklük göreceli denicen çaresi o ama malesef öneremiyeceğim bende fare bakıom ama bi bulamadım

efe22523

80+
g300s ama elin büyük piranha x7 modeli öneririrm

moruq gitcen maskeyi takıp denicen en iyisi adam büyük el için der ama değişir oda sonuçta büyüklük küçüklük göreceli denicen çaresi o ama malesef öneremiyeceğim bende fare bakıom ama bi bulamadım
qwerqwerqew çok zor bir şey

Avitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Top Bottom