Neler Yeni

200 TL Klavye Önerisi

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Bütçe
220
200 tlyi cok asmicak sekilde klavye alacağım. Onerileriniz nelerdir?

Carl-S

80+ Gold

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam https://www.hepsiburada.com/rampage...ydinlatmali-usb-gaming-klavye-p-HBV000012P7Y9
https://www.hepsiburada.com/rampage...imedia-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV00001B0IES bunlar daha iyi gibi geldi hem bilindik marka

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modeller iyi değil diye biliyorum yinede siz bilirsiniz
Klavyeyle aram hic yok bana gereken tuslari geceleri gozukecek ama goz yormayacak bir de tuşlarınin silinmemesi önemli boyle bir fiyata var midir acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

GameNote veya Attığın Rampage ByGame bu fiyata en iyi GameNote galiba tek eksisi geceliğin tuşların fazla görünmemesi
Klavyeyle aram hic yok bana gereken tuslari geceleri gozukecek ama goz yormayacak bir de tuşlarınin silinmemesi önemli boyle bir fiyata var midir acaba?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Mesaj otomatik birleştirildi:

GameNote'un baskısı mat yani fazla belli olmuyor diye biliyorum onun dışında düzgün kullanırsanız normal bir klavyede fazla bir silinme söz konusu olmaz eğer baskısı dandik değilse. Bütçeniz artsaydı biraz daha ona göre öneriler verebilirdik aslında ama 200 liraya kısıtlı seçenek yani...

Top Bottom