200 TL kulaklık

Reaksiyon skoru
10
Rampage Alpha X i önermeyin lütfen hiç hoşuma gitmedi James Donkey 710 düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

İndirim ile 710 düşünebilirsiniz ya da GamePower Medusa bakabilirsiniz.

Yani James Donkey 710 alsam pişman olmam değil mi
Kullanıyorum memnunum ama müzik dinlerken son ses kullanma az kıs yoksa ses kötü geliyor oyunlarda hiçbir sıkıntı yok 3 saatten sonra ağrıtıyor arada bir çıkartmanı öneririm bir de masaya koyup son sese alırsan hoparlör görevi de görebilir ben kulağım ağrıyınca öyle yapıyorum ya da birisyle ortak video izlerken işime geliyor ama kulağındayken masaya koyduğun kadar ses vermiyor dışarıya dibine girmeden duyamazlar yanında birisi oturuyorsa ve ya ortamda ses yoksa duyarlar ben memnunum.

Yani James Donkey 710 alsam pişman olmam değil mi
Ben kullaniyorum ilk gün baya değişik geliyor oyun sesleri normalden daha garip sonra girip programından 7.1 ac birde alisirsan hiçbir sorun kalmıyor kualaklik aşırı rahat dışarının gürültüsünü tamamen kesmesede o konuda da iyi mikrofonu da normal ne iyi ne kötü arkada.biri konuşursa sesi gider ama kulaklığın içindeki sesi karşıya vermez ve sesini güzel iletir

Evet mikrofonu güzel hiç bir uyarı almadım kötü olduğuna dair sesi güzel iletiyor bir de 3D ve 7.1 aç.

Alpha-x'i neden beğenmediniz bende almayı düşünüyorum da.

Geri