Madem alıyor , g203 alsın.Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 575,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aralarında fark yok ?G203 lightsync
Mesaj otomatik birleştirildi:
Madem alıyor , g203 alsın.
Yok , fakat niçin yeni olanı almayasın ?Aralarında fark yok ?
G203 daha yeni falan değil, Lightsync ve Prodigy ile karıştırmayın şunu. Tamamen aynı mouse'lar, bölgesel isimlendirme.Yok , fakat niçin yeni olanı almayasın ?
g102 aldım bugün çok güzel aydınlatması çok hoş rahatArkadaşlar 200 TL bütcem var max 10 20 TL oynayabilir indirimli bi yer varsa güzel olur çoğunlukla fps oyunları oynuyorum cs:go veya valorant gibi bu oyunlara uygun mouse söylermisiniz.
bence logitech g102 ligthsync al geç her türlü ihtiyacını karşılar sonuna kadar o kadar para vermeye bence gerek yokasus tuf gaming m5 veya m3 nasıl ? indirimde 200 TL
hocam bence hiç satma elinde ki mouse fazla fazla kaliteli bence hiç gerek yok kullanmaya devam et ben kendi adıma söylüyorum satacak olsaydım kesinlikle bin pişman olurdumArkadaşlar konu açtım fakat yanıt veren olmadı. Buradan tekrardan sor ak istiyorum. Konu sahibine şimdiden özğr diliyorum.
Bende Zowie EC1-A Beyaz mouse var. Bunu satarsam pişman olurmuyum?
ve satıcak olursam ne kadar bir fiyat göstermeliyim?