Gamer_Hako.TR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Hakan aydın
- Bütçe
- 2000
arkadaşlar normalde ryzen 3 3100 + rx 550 4gb... sistem toplamak istiyordum ama 3500 - 4000 tl civarı fiyat çıkıyo kendim toplayınca ve bu kadar bütçem yok . elimdeki i5 2. nesil + radeon hd 6300m 1gb laptop ile ets2 ,payday2 falan oynayabiliyodum(min grafikler 20-30fps) ve bana yetiyodu ama win7 vardı , mecburi bir şekilde win10 format attım ve şuan hiçbir oyunu oynayamıyorum ve gittikçe kötüleşmeye başladı bilgisayar(tekrar win7 win8 denedim olmuyo sadece win10 kullanılabiliyor) ,sonuçta 9-10 yıllık bir bilgisayar olduğu için normal . 2000-2500tl civarına satılan i5 3. nesil gibi eski bileşenller kullanan hazır sistemlerden mi alsam diye düşünüyorum bundan daha fazla bütçe bulamam malesef . en fazla csgo oynasam yeterli olur o yüzden bu hazır sistemlerden almaya deyermi bu bütçe olduğu için . sadece düşük ayarlarda oynatsa yeter fazla beklentim yok . eski işlemci ekran kartlarının performanslarını bilmiyorum bu oyunları oynatırmı karar veremedim yardımcı olurmusunuz , şimdiden teşekkür ederim