GM 9 PRO kendim kullanıyorum gayet memnunumMerhabalar,2000-2600 TL gibi bir fiyata telefon arıyorum.Kullanım amacı oyun ve gündelik sıfır olursa iyi olur ayrıca 3-4 yıl götürebilcek bir telefon istiyorum.
Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
45fps destekliyor iş görür yani.Pubgde akıcı oynayabilirmiyim ? Şuanki kullandığım telefon 3.5 yıllık oppo ax7 ve pubgye giremiyorum bile.
Hocam general mobile tercih etmiyorum şikayetleri var.GM 9 PRO kendim kullanıyorum gayet memnunum
Hocam note 8 ve note 9 dan dahamı iyi bu telefon redmilerin 8inde ısınma sorunu 9 dada performans düşüşü var sanırım45fps destekliyor iş görür yani.
Note 9s alabilirseniz daha iyi olur yoksa diğer redmi modeller yerine M12 daha iyi olur.Hocam general mobile tercih etmiyorum şikayetleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam note 8 ve note 9 dan dahamı iyi bu telefon redmilerin 8inde ısınma sorunu 9 dada performans düşüşü var sanırım
kişisel tercih ama ben öneriyorumHocam general mobile tercih etmiyorum şikayetleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam note 8 ve note 9 dan dahamı iyi bu telefon redmilerin 8inde ısınma sorunu 9 dada performans düşüşü var sanırım
Galaxy M12 en iyi tercih o zaman.3200 TL'ye aslaa çıkamam hocam 2700 bile olmaz yani
2.el alırsanız Redmi Note 8 Pro size uygun ama ısınmalar var söyliyim 0 olarak adam akıllı tel pek yok anca Redmi Note 9 vardır o da ısınıyorMerhabalar,2000-2600 TL gibi bir fiyata telefon arıyorum.Kullanım amacı oyun ve gündelik sıfır olursa iyi olur ayrıca 3-4 yıl götürebilcek bir telefon istiyorum.
Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Benim Annemde A31 kullanıyor ama 1 saatte bir güncelleme felan gelmiyor. Yazılımı android'ler arasında en iyi diyebilirim.Hocam peki yazılımı nasıl Samsung yazılımı güncellemeler ile dolu diyorlar ayrıca annem a31 kullanıyor ve 1 saatte bir güncelleme geliyor.