daha önce wireless mouse denemedim fakat tepki süresini falan nasıl etkiliyor yanında 4k dongle onu azaltmak için var sanırsamKablolu falan alma o paraya, özgürlüğün kısıtlanıyor gibi hissediyorsun kablolu ile. Kablosuz kullanmadan anlayamazsın.
Yanında 4K dongle ile 2450 TL ye geliyor.Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
400 TL ye bunun Pro versiyonu da var ama farklarını bilmiyorum. Bende bu var memnunum. İz kalmıyor, leke kalmıyor, kaymjyor. Yüzeyi de iyi.
Sayılabilir. Ama tepki süresini etkileyen etken MCU, MCU şu iyi olan Wireless mouse gecikme yapmaz.daha önce wireless mouse denemedim fakat tepki süresini falan nasıl etkiliyor yanında 4k dongle onu azaltmak için var sanırsam
4000Hz de katkı yapıyor dolaylı yoldan. Mesela 1Khz 1MS gibi düşünelim. 2Khz(benim kullandığım HZ) 0.5MS olur. 4Khz ise 0.25MS olur.daha önce wireless mouse denemedim fakat tepki süresini falan nasıl etkiliyor yanında 4k dongle onu azaltmak için var sanırsam
peki yukarıdaki arkadaşın attığı mı sizinki miSayılabilir. Ama tepki süresini etkileyen etken MCU, MCU şu iyi olan Wireless mouse gecikme yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000Hz de katkı yapıyor dolaylı yoldan. Mesela 1Khz 1MS gibi düşünelim. 2Khz(benim kullandığım HZ) 0.5MS olur. 4Khz ise 0.25MS olur.
1000Hz ile 4Khz arasında %75 hız farkı var. Bunu normal olarak fark etmesen de (ki ediyorsun) 30 dakikalık bir el oyunda ne kadar katkı verir sen düşün.
Dostum o mouse ile benim attığım arasında 1K fiyat farkı var. Ve o mouse 1Khzpeki yukarıdaki arkadaşın attığı mı sizinki mi