Zaten yazdığım özellikler heralde %100 oluyor Numlock tuşları bilek desteği Rgb ve türkçe karakterleri olan mekanik klavye olacak. Enter tuşu büyük olursa iyi olur aslında. Altta şuan kullandığım klavyeyi koydum.%100 %75 falan farkeder mi
türkçe değil amaZaten yazdığım özellikler heralde %100 oluyor Numlock tuşları bilek desteği Rgb ve türkçe karakterleri olan mekanik klavye olacak. Enter tuşu büyük olursa iyi olur aslında. Altta şuan kullandığım klavyeyi koydum.
A4 TECH BLOODY B120 GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
A4 TECH BLOODY B120 GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Türkçe değilse işe yaramaz XPG aynısı bu onda da türkçe yoktu olsa alıcaktım onu zatentürkçe değil ama
Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onun dışında alacağın tüm klavyeler kötü olacaktır haberin olsun. Bu fiyata yine steelseries apexler var optipointli ama onlar da ingilizceTürkçe değilse işe yaramaz XPG aynısı bu onda da türkçe yoktu olsa alıcaktım onu zaten
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...itch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1608676456.html bunun dışındakilermi kötü olacak yani ben bugüne kadar hep türkçe klavyeler kullandım neden yok onu anlamadımOnun dışında alacağın tüm klavyeler kötü olacaktır haberin olsun. Bu fiyata yine steelseries apexler var optipointli ama onlar da ingilizce
Bu da kötü fiyatına görehttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...itch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1608676456.html bunun dışındakilermi kötü olacak yani ben bugüne kadar hep türkçe klavyeler kullandım neden yok onu anlamadım
Xpg Summoner'da Tr karakter var btwBana bunu önerdi yani ne var alınabilecek bu fiyatlarda hangi modeller var söyle istersen bakayım türkçe dil desteği olan varsada yazarsın bakayım sana zahmet
İncelemelere videolara filan baktım hep görüntüler türkçe değil sadece donanim haberin incelediğin uygulaması ve türkçe idi başka yerde türkçe görmedim ne yazıkkiXpg Summoner'da Tr karakter var btw
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alternatif olarak da şuna bakabilirsin:
CORSAIR CH-910D019-TR K60 Pro RGB Cherry Viola Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
CH 910D019 TR K60 PRO RGB CHERRY VIOLA TURKCE MEKwww.mediamarkt.com.tr
Tabii kişisel fikrim yurtdışı US layout hotswappable bir model alıp modlamak. Daha ucuza gelmekle kalmayıp, daha güzel basım hissi ve ses vereceği kesin.
Dostum kendi klavyemi çekip attım yahu Türkçe karakter var demek istiyorum alabilirsin eğer sadece o nedenle almadıysan.İncelemelere videolara filan baktım hep görüntüler türkçe değil sadece donanim haberin incelediğin uygulaması ve türkçe idi başka yerde türkçe görmedim ne yazıkki
Bu da kötü fiyatına göre
İşte o yüzden vazgeçtim varsa biraz daha daha iyisi türkçe saydığım özelliklerde alabilirim almışken biraz daha iyisi olabilir demek istedimDostum kendi klavyemi çekip attım yahu Türkçe karakter var demek istiyorum alabilirsin eğer sadece o nedenle almadıysan.