Teşekkürler hocam, normalde arkadaşım adına konu açtım onun gözü çok gamepower sense'de kaldı ki haklı da güzel klavye ama ancak çok kaliteli olmadığını belirttim, pek olumlu yorumlar okumadım dayanaklılık ve switch kalitesi olarakAtacağım klavyelerin fiyatlarını iyzico indirimleri üstünden baz alarak hesapladım hocam. (%15 + 300 tl cashback)
Bütçeniz artarsa bu
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Artmazsa da bunlardan biri uygun olur.
![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
Rica ederim, dediğiniz modeli tam bilmiyorum o yüzden yorum yapamam ama marka olarak konuşursak çok iyi ürünleri yok maalesef.Teşekkürler hocam, normalde arkadaşım adına konu açtım onun gözü çok gamepower sense'de kaldı ki haklı da güzel klavye ama ancak çok kaliteli olmadığını belirttim, pek olumlu yorumlar okumadım dayanaklılık ve switch kalitesi olarak
Sağolun numpadli olarak 3K altı bir seçenek mevcut mu?Rica ederim, dediğiniz modeli tam bilmiyorum o yüzden yorum yapamam ama marka olarak konuşursak çok iyi ürünleri yok maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Numpadli istiyorsa bunlara da bakabilir.
![]()
AKKO Ink Green 5098B RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Ink Green 5098B, bluetooth 5.0, çoklu ana bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcıyla) ve Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.www.gaming.gen.tr
Ama tabi ilk attığım varken bunları önermem.
Sadece bunu bulabildim hocam.Sağolun numpadli olarak 3K altı bir seçenek mevcut mu?