şu yanda olan çıkıntılı mouse'ları kullanamıyorum hocam ya sanki elimde çift mouse tutuyormuşum gibi geliyor teşekkürler <3Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1 senedir kullanıyorum ergonomisi performansı çok iyi. tek pil en az 1.5 ay gidiyor yoğun kullanımda ortalama kullanımda 3 ay tek pille götürür. öneririm.
sipariş ettim hocam teşekkürler <3Aynı mouse bende kullanıyorum ergonomisi mükemmel ele tam oturuyor. Performansıda çok iyi. Değerlendirmeni tavsiye ederim. Farklı bir mouse olarak bütçenide göz önünde bulundurursak bunu alabilirsin.
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ne demek dostum güle güle kullan <3sipariş ettim hocam teşekkürler <3