Neler Yeni

2000 C200 Kompressor alınır mı ?

Maethril_

80+ Bronze
2.0 163 motorlu 133.000km de. Bagaj değişen, sağ ön çamurluk boyalı, 4 kapı altı lokal boyalı. 780.000tl ye alınır mı ? İlk arabam olacak bu bütçelerle başka öneriniz var mı? (Corolla,i20,megane,clio vs önermeyin lütfen.)

Son düzenleme:

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
2.0 163 motorlu 133.000km de. Bagaj değişen, sol ön çamurluk boyalı, 4 kapı altı lokal boyalı. 780.000tl ye alınır mı ? İlk arabam olacak bu bütçelerle başka öneriniz var mı? (Corolla,i20,megane,clio vs önermeyin lütfen.)
ilan

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
İlk arabansa o fiyata polo veya golf alabilirsin polo daha iyi bulursun bende aldım 1 sene önce ilk arabam olarak full paketini memnunum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığınız ilan belki alınabilir ama bulunduğunuz şehirde iyi mercedesci varsa ve yakıt ve sıkıntı çıktığında yaptıracak paranız varsa alına bilir. Ama ben önermem açıkçası.

Maethril_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk arabansa o fiyata polo veya golf alabilirsin polo daha iyi bulursun bende aldım 1 sene önce ilk arabam olarak full paketini memnunum açıkçası.

Attığınız ilan belki alınabilir ama bulunduğunuz şehirde iyi mercedesci varsa ve yakıt ve sıkıntı çıktığında yaptıracak paranız varsa alına bilir. Ama ben önermem açıkçası.
Ankarada yaşıyorum ama sanayide bildiğim birisi yok. Yakıt masrafı pek önemli değil. Küçük arabalar hiç zevk vermiyor bana birazda duruşu olsun istiyorum. Ne kadar sıkıntı çıkarır onuda bilemiyorum tabi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Ankarada yaşıyorum ama sanayide bildiğim birisi yok. Yakıt masrafı pek önemli değil. Küçük arabalar hiç zevk vermiyor bana birazda duruşu olsun istiyorum. Ne kadar sıkıntı çıkarır onuda bilemiyorum tabi.
Çok temizini bulmazsan ocağına incir ağcı diker o kadar söyleyim sana birde mercedes parçaları pahalı yani.

Polo GTI var hız istersen. 180 beygir. Sen sen ol temiz araba bul eskiyide yeniyide expere sokmadan alma oda iyi bir expertiz mesela tarcanlar gibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
2.0 163 motorlu 133.000km de. Bagaj değişen, sağ ön çamurluk boyalı, 4 kapı altı lokal boyalı. 780.000tl ye alınır mı ? İlk arabam olacak bu bütçelerle başka öneriniz var mı? (Corolla,i20,megane,clio vs önermeyin lütfen.)
Reis araba genel olarak temiz duruyor ama yinede tercih etmezdim bunun yerine güzel bir golf 7 alıp dizmek çok daha hoş olacaktır.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Çok temizini bulmazsan ocağına incir ağcı diker o kadar söyleyim sana birde mercedes parçaları pahalı yani.

Polo GTI var hız istersen. 180 beygir. Sen sen ol temiz araba bul eskiyide yeniyide expere sokmadan alma oda iyi bir expertiz mesela tarcanlar gibi
arkadaşın dediği gibi polo gti mantıklı olabilir

bu paralara alacağım son araba muhtemelen

Maethril_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zaten gider gitmez direk tarcanlara sokmayı düşünüyorum. Hızla ilgili hiç derdim yok zaten hiz yapmayı seven biri değilim. Biraz ağırbaşlı durmasını istiyorum açıkçası golfler o yüzden ters geliyor bana.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat

çok daha keyifli olucaktır pazarlık ile 750 civarına iyi olur

Zaten gider gitmez direk tarcanlara sokmayı düşünüyorum. Hızla ilgili hiç derdim yok zaten hiz yapmayı seven biri değilim. Biraz ağırbaşlı durmasını istiyorum açıkçası golfler o yüzden ters geliyor bana.
ağırbaşlı bir araç istiyorsan insignia 1.6T kerede bakabilirsin

Son düzenleme:

Maethril_

80+ Bronze
Son düzenleme:

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Bakayım biraz insignialara. Bu incir ağacı diker mi ocağına? https://shbd.io/s/xkNt9zcZ
Alırken alırsın da satarken zor sarılır bence ve parçaları bununda pahalı ama güzel araba sanırım. Alfalara güzel deniyor ama satarken baya zor satılıyormuş duyumlarım. Böyle şeyler almak istiyorsan uzun süre binmen lazım ve çok temiz bulmak lazım satma dersin olmayacak

Top Bottom