Neler Yeni

2011 Mazda 3 alınır mı

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bizim araba da kaza yaptığımızda airbag açmamıştı. 22k ağır hasarlı. Airbag açmaması da bi hata yüzündenmiş. Zaten kazadan sonra yol bilgisayarında airbag hatası diyordu. Airbag açmamış olması sizi aldatmasın yani hocam belki sorunludur hiç açılmıyordur..

LoveoX

80+

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Manuel LPG var , benim bildiğim en iyi ekspertiz tarcanlar var sanırım onlar anlar
Evet hocam işlerinde gayet iyiler
Tarcanlara bir gösterin derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.4 motoru asla önermiyorum performans adına hiç bir şey yok
Yakıt adına tüm performanstan vazgeçmişler

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Mazda 3 1.6 impressive 2011 model 170.600 km kaput ve sağ ön çamurluk değişen
Tavan bagaj sol ön kapı hariç boyalı
22k tramer ağır hasarlı ama adamla konuştuğuna göre airbaglar açılmamış şase podye ve direklere işlem yok sizce alınır mı
@Denizgezen
Yazdığınız fiyat piyasanın baya altında motor vs parçası bulunur. Ford-Volvo-Mazda ortak platform ama Focus 2lere bakmanızı öneririm temelde aynı araba ama daha düzgünü bulunabilir belki o paralara.

Evet hocam işlerinde gayet iyiler
Tarcanlara bir gösterin derim

1.4 motoru asla önermiyorum performans adına hiç bir şey yok
Yakıt adına tüm performanstan vazgeçmişler
77lik tek egzantrikli motora göre baya iyi ama bilen bilir ankara çevreyolunda araba 4. vitese kadar iniyor tork ben çıktım hadi bayaby diyor bide azda yakmıyor normal kullanım uzun yol 7nin altına inmedi ortalama

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazdığınız fiyat piyasanın baya altında motor vs parçası bulunur. Ford-Volvo-Mazda ortak platform ama Focus 2lere bakmanızı öneririm temelde aynı araba ama daha düzgünü bulunabilir belki o paralara.

77lik tek egzantrikli motora göre baya iyi ama bilen bilir ankara çevreyolunda araba 4. vitese kadar iniyor tork ben çıktım hadi bayaby diyor bide azda yakmıyor normal kullanım uzun yol 7nin altına inmedi ortalama
77lik 1.4 motor 2010'lu yıllarda üretilen albea palioda kullanıldı. Aynı platform iyi hoş da 15 20 yıllık motorlu kara düzen bir arabadan ne beklenebilir ki?
130 torku var hani 200 falan desen laf etmem ama kaliteli şarjlı matkapta da aynı tork var

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
180k

Hocam ama şase podye de işlem yok diyor Expere götürdüğünde şase podye ve direklerde işlem yoksa alınır mı
Ecpertize götür.Şase,podye ve direklerde işlem olmayan her araba alınır.Bu kadarda net söylerim.Bence sen expertize götür cidden adamın dediği gibiyse alınır.Mazda sağlam araba ve mazda dünyada en az tamir gören araba markası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
77lik 1.4 motor 2010'lu yıllarda üretilen albea palioda kullanıldı. Aynı platform iyi hoş da 15 20 yıllık motorlu kara düzen bir arabadan ne beklenebilir ki?
130 torku var hani 200 falan desen laf etmem ama kaliteli şarjlı matkapta da aynı tork var
1.0 SCE ile ikisi sektörde teknoloji kralları :D

Top Bottom