teşekkür ederim hocam benimde beğendiğim bi ürünHocam iyi geceler öncelikle. Ben yaklaşık 2 haftadır bunun hakkında zibilyon araştırma yaptım. Dediğin fiyata alabileceğin tek ürün şu ;
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Eğer bir model altına düşüp daha az fiyat ödemek istersen ;
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunun dışında alacağın wireless ekipmanların seni tatmin edeceğini sanmıyorum
Ben 2. haftanın sonunda 1700 TL ' ye 2. el Logitech G Pro Wireless aldım. Gelmesini bekliyorum bakalım. 2. el konusunda çok hassas değilsen 2. el de bakılabilir
hocam bi soru daha sorayım wraith güvenilir mi?Hocam iyi geceler öncelikle. Ben yaklaşık 2 haftadır bunun hakkında zibilyon araştırma yaptım. Dediğin fiyata alabileceğin tek ürün şu ;
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Eğer bir model altına düşüp daha az fiyat ödemek istersen ;
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Bunun dışında alacağın wireless ekipmanların seni tatmin edeceğini sanmıyorum
Ben 2. haftanın sonunda 1700 TL ' ye 2. el Logitech G Pro Wireless aldım. Gelmesini bekliyorum bakalım. 2. el konusunda çok hassas değilsen 2. el de bakılabilir
Kesinlikle güvenilir. Benim bizzat eskiden Valorant Galatasaray E-spor takımında oynayan arkadaşım alışverişleri bu siteden yaptıklarını ve çok memnun olduklarını söyledi. Ayrıca kendim de Skate almak için kullanıyorum bir problem yaşamadım.hocam bi soru daha sorayım wraith güvenilir mi?
wraith firiması ürünleri yurt dışındanmı yolluyor