Neler Yeni

2000 TL Civarı Custom Klavye Önerisi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe
Seslerine gore karar versen daha iyi olur performans olarak benzerler. Ben prelube geldigi icin JWICK tercih ederdim heralde.
Siyahın sesini bulamıyorum beyazın direk aliexpresse koyuşlar da JWİCK'in hiç yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seslerine gore karar versen daha iyi olur performans olarak benzerler. Ben prelube geldigi icin JWICK tercih ederdim heralde.
Hocam kararımı verdim ama size sormak istiyorum. Şöyle bir tane komple beyaz ve bir tane de komple siyah keycap seti alıp kendim istediğim tuşu siyah istediğimi beyaz yapacağım. Nasıl olur böyle? Ve bana bu şekil iki set önerir misiniz?

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Siyahın sesini bulamıyorum beyazın direk aliexpresse koyuşlar da JWİCK'in hiç yok

Hocam kararımı verdim ama size sormak istiyorum. Şöyle bir tane komple beyaz ve bir tane de komple siyah keycap seti alıp kendim istediğim tuşu siyah istediğimi beyaz yapacağım. Nasıl olur böyle? Ve bana bu şekil iki set önerir misiniz?
V1 ile benzer sesi var diye hatırlıyorum. Ona bakabilirsiniz.

Güzel olabilir ama bana göre bu stoklarda sadece harfler bir renk, diğer tuşlar bir renk oluyor ya. O şekil daha güzel. Öyle yanyana hem beyaz hem siyah garip durur bence. Şunun gibi olanlar yani.

Onun dışında full beyaz olarak bu olabilir. Ama bunla aynı görüntü de ve aynı yazı stilinde/boyutunda siyahını bulmak lazım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe

Güzel olabilir ama bana göre bu stoklarda sadece harfler bir renk, diğer tuşlar bir renk oluyor ya. O şekil daha güzel. Öyle yanyana hem beyaz hem siyah garip durur bence. Şunun gibi olanlar yani.

Onun dışında full beyaz olarak bu olabilir. Ama bunla aynı görüntü de ve aynı yazı stilinde/boyutunda siyahını bulmak lazım.
Evet o da vrdı aynısını bulmalıyım. Gerçi ilk attığın güzelmiş ya ben buldum galiba... ,

Yptığınız her şey için teşekkür ederim hocam :peepokalp:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Evet o da vrdı aynısını bulmalıyım. Gerçi ilk attığın güzelmiş ya ben buldum galiba... ,

Yptığınız her şey için teşekkür ederim hocam :peepokalp:
Rica ederim umarım hoşuna gider klavye. Şimdi en kötü kısım 1 ay beklemek var :D

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe
Rica ederim umarım hoşuna gider klavye. Şimdi en kötü kısım 1 ay beklemek var :D
Merhaba hocam rahatsız ediyorum ama bir sorum daha doğrusu ricam olacak.

Attığınız bu keycaps'i çok beğendim ama tuşları sanırım, mesela A tuşunda "A" yazan kısım şeffaf olmadığından gece kullanımında sıkıntı olacağı için bunun keycap teki yazıları şeffaf olan modeli var mıdır? Varsa atabilir misiniz?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Merhaba hocam rahatsız ediyorum ama bir sorum daha doğrusu ricam olacak.

Attığınız bu keycaps'i çok beğendim ama tuşları sanırım, mesela A tuşunda "A" yazan kısım şeffaf olmadığından gece kullanımında sıkıntı olacağı için bunun keycap teki yazıları şeffaf olan modeli var mıdır? Varsa atabilir misiniz?
Bu model şeffaf heralde ama benzer değil.

Şeffaflıktan çok anlamıyorum. Ama şunlarda şeffaf duruyor.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe
Fotolardan belli oluyor zaten şeffaf olup olmadıkları hocam.

Top Bottom