2000 TL kulaklık önerisi.

ronkanta

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
2000
Merhaba bütçem maksimum 2200 2300 arası değişiyor. Bu parolapara ve iyizico indirimleri olayını pek bilmiyorum ama indirim oluyormuş galiba. O indirimlerin uygulanabildiği ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim. Kafam normal kafa boyutundan biraz büyük. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum cs olsun bf1 olsun arada müzik dinliyorum ama ana kıstasım o değil ortalama olsa yeterlidir. Dışardan gelen sesleri de kulakları kaplama sayesinde azda olsa kesse güzel olurdu yurtta olduğumdan dolayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalda cloud 3 düşünüyordum ama bütçemi aşıyordu amazonda 2800 tl bu indirim olayıyla fiyatı düşüyor mu 2300 tl ye felan kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde gözlükte kullanıyorum rahatsız etmeyecek model önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
iyzico belirli sitelerde parolapara her yerde geçiyor

2.el de bakabilirsin temiz model fazlasıyla var

Cloud 3 alınır mı? peki şimdi baktımda 400 tl indirim veriyormuş 100 tl de hepsiburadadan tam 2300 tl ye geliyor. Gözlük ile kullanıma engelmi.
kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz kullanan vardır illa ki onlar cevap verirse daha iyi olur

Cloud 3 alınır mı? peki şimdi baktımda 400 tl indirim veriyormuş 100 tl de hepsiburadadan tam 2300 tl ye geliyor. Gözlük ile kullanıma engelmi.
Bedava o kulaklık için al kaçırma sakın müthiş kulaklıktır.

2.el düşünmüyorum ama yinede sağolun.

Evet hocam baya uygun oluyor ama gözlük olduığu için rahatsız eder mi? acaba kullanan varmı gözlükle beraber.
Sıkıntı çıkarmaz deri sanırım.

Geri