Neler Yeni

Yardım 2000 TL'ye KADAR KABLOLU GAMİNG KULAKLİK

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
Bütçe
2000
İyi forumlar dilerim. Arkadaşlar 2000 TL ye kadar kablolu gamıng kulaklık arıyorum mikrofonun iyi-üst seviye olması önemli aklımda razer blackshark v2 versiyonu var önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
İyi forumlar dilerim. Arkadaşlar 2000 TL ye kadar kablolu gamıng kulaklık arıyorum mikrofonun iyi-üst seviye olması önemli aklımda razer blackshark v2 versiyonu var önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler
Knk o fiyatlara baya kulaklıı var ya stelseriestende bakabilirisn cloud2 de güzel kablosuz g935 felan var

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Şuan blackshark v2 kullanıyorum yeni aldım. Ses kalite güzel mikrofonu güzel ama discordda biraz kötü oluyor nedense anlamadım. Kulaklık rahat baya hafif.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Şuan blackshark v2 kullanıyorum yeni aldım. Ses kalite güzel mikrofonu güzel ama discordda biraz kötü oluyor nedense anlamadım. Kulaklık rahat baya hafif.
Benimle elime ulaştı kulaklık. Kulaklığı kafası kumaş, kulağı kumaş olduğu ve 262 gram gibi hafif olduğu için 2k bile veririm çünkü aradığım her şey bu kulaklıkta idi. Hocam sizde usb takar takmaz uygulamayı indirdi ise mikrofonu broadcast olması lazım yanlış yazmadı isem o miki efsane yapıyor.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Benimle elime ulaştı kulaklık. Kulaklığı kafası kumaş, kulağı kumaş olduğu ve 262 gram gibi hafif olduğu için 2k bile veririm çünkü aradığım her şey bu kulaklıkta idi. Hocam sizde usb takar takmaz uygulamayı indirdi ise mikrofonu broadcast olması lazım yanlış yazmadı isem o miki efsane yapıyor.
broadcast de zaten mik discordda bir şey oluyor sesi tam almıyor cümlenin sonunu duyamıyorsun

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk o fiyatlara baya kulaklıı var ya stelseriestende bakabilirisn cloud2 de güzel kablosuz g935 felan var
Hocam bayağı fazla seçenek olduğu için yardıma ihtiyacım var zaten kablosuz olmasın istiyorum microfon kalitesi önemli ve valo CS oynuyorum genelde yayın açma durumları da var

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Cloud 2 öneririm aktif olarak 4. Senesi haftada ort. +40 saat cs oynuyorum ve 4. Senesini sıkıntısız geçirdi öneririm sorun varsa cevaplarım.

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
Cloud 2 öneririm aktif olarak 4. Senesi haftada ort. +40 saat cs oynuyorum ve 4. Senesini sıkıntısız geçirdi öneririm sorun varsa cevaplarım.
Hocam aklımda vardı ama çıkış yılı 2016 galiba o biraz ürkütücü geldi nedense

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Hocam aklımda vardı ama çıkış yılı 2016 galiba o biraz ürkütücü geldi nedense
2016 da değil 14 ün sonu 15 in başları diye hatırlıyorum :) , bilmiyorum ama şu an razerın pahalı pahalı modellerini alan arkadaşlarımdan daha iyi ses kastırıyor bana kulaklık , sadece g pro x e yetişemiyor diye biliyorum paran yeterse onu düşün derim oda 3.2k ve kablosuz.

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
2016 da değil 14 ün sonu 15 in başları diye hatırlıyorum :) , bilmiyorum ama şu an razerın pahalı pahalı modellerini alan arkadaşlarımdan daha iyi ses kastırıyor bana kulaklık , sadece g pro x e yetişemiyor diye biliyorum paran yeterse onu düşün derim oda 3.2k ve kablosuz.
Hocam tam o konu hakkında yazacaktım LOGİTECH G PRO X ikinci el de düşünüyorum bulursam o konu hakkinda görüşü olanlar var ise yazabilir mi o nasıl mikrofon ses konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,909
Üyeler
164,216
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom