Neler Yeni

Yardım 2000 TL'ye KADAR KABLOLU GAMİNG KULAKLİK

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Hocam tam o konu hakkında yazacaktım LOGİTECH G PRO X ikinci el de düşünüyorum bulursam o konu hakkinda görüşü olanlar var ise yazabilir mi o nasıl mikrofon ses konusunda
mikrofonu cloud 2 ye göre daha iyi konforu tartışılır kafaya göre değişir, ses kalitesi müzik anlamında daha iyi alt sesler filan bayağı iyi , ses kasma konusunda cloud 2 önde , cs go da mirage oynarken stairsten short koşanı duyuyorsun ama g pro da duyamıyorsun , eğer hard core cs filan oynamıyorsan g pro mantıklı . ama 2. el alma dostum neresinde ne çıkar bilemessin ve hijyen açısından sıkıntı olur .

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kulaklık kişisel eşya sınıfına girer 2. El asla tavsiye etmem kapalı kutu tercih et edeceksende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blackshark v2 şuan fiyatına göre itopyada ucuz hem yıl olarak yeni hem thx ses kartlı hem çıkartılır miki olsun ki bana göre kulaklık mikrofonu olarak bunla hepsi aynıdır bir tık iyi veya kötüdür genel olarak. Ben yaz aylarında ağır kulaklık ve deri kulaklık kullanmış biri olarak kafa bandı kumaş olması kulak kısmı kumaş olması ses yalıtımı iyi olsun diye içi deri olması ve ağırlık olarak 262 gibi çok hafif olması benim onu almamı sağladı. Önceki kullandığım 700 gramdı falcon x rm 33 kafamda rampa oluşmuştu 😅

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bu kulaklığın ederi 1.3 1.5k arası bu fiyatları vermek gerçekten kötü tabi ülke durumuna göre gene zam alabilir

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Bu kulaklığın ederi 1.3 1.5k arası bu fiyatları vermek gerçekten kötü tabi ülke durumuna göre gene zam alabilir
Sen mi belirliyon abe?

Şaka maka işine git knk kulaklık 2k civarına çok iyi bu paraya wireless ne var Allah aşkına?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Sen mi belirliyon abe?

Şaka maka işine git knk kulaklık 2k civarına çok iyi bu paraya wireless ne var Allah aşkına?
Bu hitabet ne biraderim. Şubat ayında bu kulaklık 1.2 ila 1.5 arasında bulunabiliyor du şuan en düşüğü 2k. Bundan bahsediyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Bu hitabet ne biraderim. Şubat ayında bu kulaklık 1.2 ila 1.5 arasında bulunabiliyor du şuan en düşüğü 2k. Bundan bahsediy
Şubat ayında da 2k idi öyle bir şey yok

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
onuda ayarladım zaten çok değişik test yaptım normalden kötü alıyor sesi
Gürültü engellemesi çok fazla ayarlardan yapılabiliyo sanırım
broadcast de zaten mik discordda bir şey oluyor sesi tam almıyor cümlenin sonunu duyamıyorsun
Benimle elime ulaştı kulaklık. Kulaklığı kafası kumaş, kulağı kumaş olduğu ve 262 gram gibi hafif olduğu için 2k bile veririm çünkü aradığım her şey bu kulaklıkta idi. Hocam sizde usb takar takmaz uygulamayı indirdi ise mikrofonu broadcast olması lazım yanlış yazmadı isem o miki efsane yapıyor.
Düzeltiyorum en son dc girdiğimde arkadaşlarım ses iyi geliyor dedi hatta öncekinden daha iyi dedi sadece mikorfonun mesafesini ayarlamam lazımmış ben biraz yakın tutuyordum ağzıma

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,742
İsim
Kerem Çavuş
Düzeltiyorum en son dc girdiğimde arkadaşlarım ses iyi geliyor dedi hatta öncekinden daha iyi dedi sadece mikorfonun mesafesini ayarlamam lazımmış ben biraz yakın tutuyordum ağzıma
dün kesilme sorununu bende yaşadım bu arada ben de aynı şekilde çözdüm mikrofonu biraz uzaklaştırınca düzeldi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
yusuf ecer
İyi forumlar dilerim. Arkadaşlar 2000 TL ye kadar kablolu gamıng kulaklık arıyorum mikrofonun iyi-üst seviye olması önemli aklımda razer blackshark v2 versiyonu var önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler
void elite wireless al, kablolu da kullanabiliyorsun şarjı bana 2gün yetiyor ortalama 20saat gibi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Cidden ederi 1.2-1.3 falandır bunun. Bir aralar amazon 999TL'ye çok tuttu bunu. Alan almıştı zaten. Şu an bu fiyatları etmez..

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,903