- Bütçe
- 20.000
Selamlar öncelikle. Şimdi ben dijital oyun tasarımcılığı bölümü yazdım ünide ve hazırlık öğrencisiyim. Haliyle seneye düzgün bi bilgisayarımın olması gerekiyor. Her şeyi oynayabileceğim ve unity gibi programları açabileceğim bir canavar toplamak istiyorum. Aynı anda 2-3 işlemi yapabileyim ve beni uzunca bir süre götürsün istiyorum ama kafamda sorular var. İşte amd mi intel mi gibi diye. Anakart ne olmalı? Toplarken nelere dikkat etmeliyim? Önerdiğiniz spesifik bir şey var mı? Ya da siz de topladıysanız/toplayacaksaniz benimle paylaşabileceğiniz bir listeniz var mı?
Bütçem 20k ya kadar çıkabilir ama tabi ne kadar ucuz o kadar iyi benim için. Her türlü fikrinize açığım. Teşekkürler şimdiden.
Monitör dahil bu bütçeye. Eğer yeterse çift monitör yapmak istiyorum ama tabi kasa öncelik.
Bütçem 20k ya kadar çıkabilir ama tabi ne kadar ucuz o kadar iyi benim için. Her türlü fikrinize açığım. Teşekkürler şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör dahil bu bütçeye. Eğer yeterse çift monitör yapmak istiyorum ama tabi kasa öncelik.