Neler Yeni

20000Tl bütçe ile yapılabilecekler

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
faize yatır üniye kadar eline gelen tüm parayı da faize atmaya devam et. kazanırsan üni hayatında faizden gelen aylık gelirin aynı zamanda birikmiş paran olur, hiç yoktan iyidir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,246
İsim
Mert Can Ergün
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
adam yks senem diyor siz halka arz bilmem ne cart curt günlük/haftalık takip edilmesi gereken yatırım tavsiyelerinden bahsediyorsunuz .

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
20000Tl bütçem var ne yapabilirim onerilerizi bekliyorum şuan yksye hazirlaniyorum seneye unideyim insallah bos bilgi oldu ama olsun onerilere yardımcı olur belki kdjdjdje

Neyse abiler varsa ablalar bütçem bu maks 22.5k olabilir teşekkürler
Yatırım
Altın, borsa, al-sat(biraz sıkıntı sınav senesinde)

YTD

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
20kya hala o yazdığı işlerle para katlayamamış insanlar kulaktan duyma bilgiler ile kendince tavsiye verdiğini zannediyor. Harçlık kazanınca ne olacak hayatı mı değişecek?

20kyı git kendine yatır spor salonuna yazıl , kıyafet tarzını geliştir , bakım ürünlerine yatır , yks senen kitaplara yatır , dil eğitimine yatır vs vs.

100kdan aşağı tüm paralarda kendine yatırım yapacaksın.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
20kya hala o yazdığı işlerle para katlayamamış insanlar kulaktan duyma bilgiler ile kendince tavsiye verdiğini zannediyor. Harçlık kazanınca ne olacak hayatı mı değişecek?

20kyı git kendine yatır spor salonuna yazıl , kıyafet tarzını geliştir , bakım ürünlerine yatır , yks senen kitaplara yatır , dil eğitimine yatır vs vs.

100kdan aşağı tüm paralarda kendine yatırım yapacaksın.
Spor zaten okey hocam yapiyorum kitap konusunda şuan bi eksiğim yok kitaplarda bitirdikce alacagim zaten kıyafet tarzida degistim bol giymek gerçekten harikaymis eskifen ön yargiliydim bol giyinmeye şuan bol almadan iyi hissetmiyorum ldhdobdksbks

Bi fotoğraf makinesi almak var aklımda ancak bir fikrim yok normal fotoğraflar çekeceğim aslında fotoğraf edit yapmayı bilsem lightroommuyfu neydi ordan telefonum redmi note 9 pro 64mp kamerası var gayet yeterli bir telefon benim için telefon yukseltmelik bir şey yok pc yok kararsizim tavsiye verirseniz sevinirim

Top Bottom