arkadaşın attıgı ilanlar güzel görünüyorsan attigim istanbul kucukcekmecede bende istanbuldayim ama miningli gibi satici profiline baktim bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbul bursa ikisi icin problem yok
cok tesekkur ederimbirkaç ilan buldum ancak sorumluluk size aittir sadece ilanlardan gördüklerime göre test etmeye değecek kartlar.
ayrıca gözümden kaçmış olabilir sadece dvi girişi olan kartlardan uzak durun onlar mining için üretilmiş kartlardır.
satıcılardan şunları isteyin furmark 15dk test ve arkada gpuz çalışır vaziyette olsun. ayrıca gpuz fotoğrafını da atsın. kartta korozyon var mı fanlarda yalpalama vs var mı diye sorun. eğer bahsettiğim testleri atarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
bahsettiğim gpuz fotoğrafları ilk 2 fotoğraf. furmark testindeyken arkada çalışır olsun.
https://www.facebook.com/share/155ta4cWVK/?mibextid=wwXIfr bunlar mining kartımıdır sizce stok yapilmis ama bilgisayarci gibi duruyobirkaç ilan buldum ancak sorumluluk size aittir sadece ilanlardan gördüklerime göre test etmeye değecek kartlar.
ayrıca gözümden kaçmış olabilir sadece dvi girişi olan kartlardan uzak durun onlar mining için üretilmiş kartlardır.
satıcılardan şunları isteyin furmark 15dk test ve arkada gpuz çalışır vaziyette olsun. ayrıca gpuz fotoğrafını da atsın. kartta korozyon var mı fanlarda yalpalama vs var mı diye sorun. eğer bahsettiğim testleri atarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
bahsettiğim gpuz fotoğrafları ilk 2 fotoğraf. furmark testindeyken arkada çalışır olsun.
miningli değillerse bir daha bilgisayar toplamam.https://www.facebook.com/share/155ta4cWVK/?mibextid=wwXIfr bunlar mining kartımıdır sizce stok yapilmis ama bilgisayarci gibi duruyo
Kimse mining yaptım demiyor ki zaten hocam. Siz bahsettiğim testleri isteyin burada paylaşın kesin miningli diyemeyiz ama kart alınır mı fikir sahibi olabiliriz.dun balikesir ilanindan cevap geldi bu arada 1 kere temizlemisler oyun oynanmis mining yapilmadi diyor
dogrudur hocam onun icin ozellikle sehir ici yakin cevre bakiyorum bu ilandan vazgectim o yuzdenKimse mining yaptım demiyor ki zaten hocam. Siz bahsettiğim testleri isteyin burada paylaşın kesin miningli diyemeyiz ama kart alınır mı fikir sahibi olabiliriz.
Arkadaş 80 dereceyi geçmeyen rx580 buluyorsa göstersin 5-10 tane alalım. 85'e kadar yolu var bu kartın normal değerler rx580 için.furmank testi onemli 80 dereceyi gecmeyen fani 60-65 calisan kartlar onemli dedi arkadas
Benim rx580 çok temiz kullanmama rağmen hem yaşı gereği hemde padler eskidi aslında değiştirsem biraz daha düşürebilirim ama termal macun yeni değiştim 84'e çıkıyor max. Çok takılma yani ısınan bir model bu.lafin gelisi 80 di hocam cok ciddiye alarak yazmadim