Neler Yeni

2000 TL Ekran Kartı Önerisi

efe911

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Hamdi Çöl
Arkadaşlar selam malum video sayesinde sistem toplama cabasina girdim rx570 4gb ile rx480 8gb arasinda vram harici cok bir fark varmi 1500 civarina rx570 almak mantikli mi

san attigim istanbul kucukcekmecede bende istanbuldayim ama miningli gibi satici profiline baktim bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbul bursa ikisi icin problem yok
arkadaşın attıgı ilanlar güzel görünüyor

efe911

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Hamdi Çöl
birkaç ilan buldum ancak sorumluluk size aittir sadece ilanlardan gördüklerime göre test etmeye değecek kartlar.

ayrıca gözümden kaçmış olabilir sadece dvi girişi olan kartlardan uzak durun onlar mining için üretilmiş kartlardır.
satıcılardan şunları isteyin furmark 15dk test ve arkada gpuz çalışır vaziyette olsun. ayrıca gpuz fotoğrafını da atsın. kartta korozyon var mı fanlarda yalpalama vs var mı diye sorun. eğer bahsettiğim testleri atarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.

bahsettiğim gpuz fotoğrafları ilk 2 fotoğraf. furmark testindeyken arkada çalışır olsun.
cok tesekkur ederim

efe911

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Hamdi Çöl
birkaç ilan buldum ancak sorumluluk size aittir sadece ilanlardan gördüklerime göre test etmeye değecek kartlar.

ayrıca gözümden kaçmış olabilir sadece dvi girişi olan kartlardan uzak durun onlar mining için üretilmiş kartlardır.
satıcılardan şunları isteyin furmark 15dk test ve arkada gpuz çalışır vaziyette olsun. ayrıca gpuz fotoğrafını da atsın. kartta korozyon var mı fanlarda yalpalama vs var mı diye sorun. eğer bahsettiğim testleri atarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.

bahsettiğim gpuz fotoğrafları ilk 2 fotoğraf. furmark testindeyken arkada çalışır olsun.
https://www.facebook.com/share/155ta4cWVK/?mibextid=wwXIfr bunlar mining kartımıdır sizce stok yapilmis ama bilgisayarci gibi duruyo

1905

80+ Silver

1905

80+ Silver
😂😂 dun balikesir ilanindan cevap geldi bu arada 1 kere temizlemisler oyun oynanmis mining yapilmadi diyor
Kimse mining yaptım demiyor ki zaten hocam. Siz bahsettiğim testleri isteyin burada paylaşın kesin miningli diyemeyiz ama kart alınır mı fikir sahibi olabiliriz.

efe911

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Hamdi Çöl
Kimse mining yaptım demiyor ki zaten hocam. Siz bahsettiğim testleri isteyin burada paylaşın kesin miningli diyemeyiz ama kart alınır mı fikir sahibi olabiliriz.
dogrudur hocam onun icin ozellikle sehir ici yakin cevre bakiyorum bu ilandan vazgectim o yuzden

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Alioskii

80+ Bronze
furmank testi onemli 80 dereceyi gecmeyen fani 60-65 calisan kartlar onemli dedi arkadas
Arkadaş 80 dereceyi geçmeyen rx580 buluyorsa göstersin 5-10 tane alalım. 85'e kadar yolu var bu kartın normal değerler rx580 için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870

Alioskii

80+ Bronze
lafin gelisi 80 di hocam cok ciddiye alarak yazmadim
Benim rx580 çok temiz kullanmama rağmen hem yaşı gereği hemde padler eskidi aslında değiştirsem biraz daha düşürebilirim ama termal macun yeni değiştim 84'e çıkıyor max. Çok takılma yani ısınan bir model bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,184
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom