Öneri 2000TL bütçe ile F/P oyuncu kulaklığı önerisi

Quasi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
491
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi f/p, rahat, mikrofonu ve ses kalitesi güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum.
Ekstra olarak sıcak havalarda az terletme konusunda muadillerine göre daha iyiyse baya güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

havit h2002p veya kablosuz arıyorsan havit gamenote h2039bg önercekler büyük ihtimal

Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi f/p, rahat, mikrofonu ve ses kalitesi güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum.
Ekstra olarak sıcak havalarda az terletme konusunda muadillerine göre daha iyiyse baya güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Gamepower mihawk

Biraz çıkılıp cloud 3 alınabilir
evet bu modeli de düşünüyorum hocam, eski kulaklığım steelseries arctis 3 2019 idi. Ses kalitesinden memnundum ama mikrofonu sıkıntılıydı. Bundan dolayı hem ses kalitesi hem de mikrofonu iyi bir kulaklık arıyorum.

Bütçe 2k yazılmış ancak imkân varsa Cloud 3 de daha iyi olur. Pedleri değiştiğinden kumaş ped alınabilir sonradan, konfor konusunda sorun olmaz.

Bütçe 2k yazılmış ancak imkân varsa Cloud 3 de daha iyi olur. Pedleri değiştiğinden kumaş ped alınabilir sonradan, konfor konusunda sorun olmaz.
çok iyi yorumlarda var, baya kötü sesi az oyunlarda ses kasamıyorum, mikrofona dokununca anlık cızırtı yapıyor tarzı kötü yorumlar da var. O yüzden biraz kararsız kaldım Cloud 3 konusunda. Ve dediğiniz gibi hava alan süngerli kulak pedleri yok.

çok iyi yorumlarda var, baya kötü sesi az oyunlarda ses kasamıyorum,
Eqolayzer yapılması gerekiyor o tür durumlarda, SS Sonar buna imkân tanıyor.
mikrofona dokununca anlık cızırtı yapıyor tarzı kötü yorumlar da var. O yüzden biraz kararsız kaldım Cloud 3 konusunda.
Mikrofonun ucu çıplak olduğundan dokununca (anlık) yapıyor olabilir, sesi almasında bir sorun görünmüyor genel olarak.
Ve dediğiniz gibi hava alan süngerli kulak pedleri yok.
Kulak pedi konusunda fikrim yok, alınacak harici deri veya sünger ped kendi pedi kadar kaliteli olmuyor doğal olarak, kişiye özgü bir durum.

Eqolayzer yapılması gerekiyor o tür durumlarda, SS Sonar buna imkân tanıyor.

Mikrofonun ucu çıplak olduğundan dokununca (anlık) yapıyor olabilir, sesi almasında bir sorun görünmüyor genel olarak.

Kulak pedi konusunda fikrim yok, alınacak harici deri veya sünger ped kendi pedi kadar kaliteli olmuyor doğal olarak, kişiye özgü bir durum.
Anladım teşekkürler, biraz daha araştıracağım sanırım

BlackShark V2 X'in ses kalitesi beğenilmiyor sanırım burada, mikrofonu çıkmıyor. Ufak tefek kusurları kısa veya uzun vadede çıkıyor gibi görünüyor. Razer'ın giriş seviye ürünü ve kalite kontrol, genel kalite bakımından da buna göre yapılmış.

Örnek deneyim mesajı.

Geri