Neler Yeni

200bin TL bütçe ile en iyi render bilgisayarı nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rıdvan Sevindik
Arkadaşlar merhaba 200.000TL bütçe var ve bu sistem parçalarının tek bir websitesinden toplanmış hazır halde gelmesini de göz önünde bulundurarak 3DMAX programı için mimarlık işleri ile uğraşıyorum en iyi render performansını hangi sistemden alırım i9 ultra 285k mıdır yoksa yeni cıkacak daha iyisi var mı bu soruların cevabı için toplayacağınız sistemlere ihtiyacım var amacım 3DMax kullanırken en hızlı renderı almak herkese çok teşekkürler link veya ss olarak paylaşabilirsiniz. (sistem 2-3 ay içinde toplanması gerek yani yeni bir şeyler cıkacaksa not olarak eklerseniz çok sevinirim)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
RTX 5090 alabileceğini düşünüyorum. 2025 yılının başında tanıtalacak. Net bir fiyat olmadığı için sistemi şuan önermek mantıklı olmayabilir ama işlemci olarak 9950x öneririm. 285K'da sorunlar çıkmaya başlamış şimdiden. Performans olarak 9950x ile 285K neredeyse aynı. Bazı uygulamalarda 285K geçiyor (çok az farkla), bazı uygulamalarda 9950x geçiyor (çok az farkla)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@KYLORIN

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rıdvan Sevindik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX 5090 alabileceğini düşünüyorum. 2025 yılının başında tanıtalacak. Net bir fiyat olmadığı için sistemi şuan önermek mantıklı olmayabilir ama işlemci olarak 9950x öneririm. 285K'da sorunlar çıkmaya başlamış şimdiden. Performans olarak 9950x ile 285K neredeyse aynı. Bazı uygulamalarda 285K geçiyor (çok az farkla), bazı uygulamalarda 9950x geçiyor (çok az farkla)

@KYLORIN
bu bahsettiğiniz ryzen 2.çeyrekte çıkmış şimdi bu kadar para bayılıp en güncelini de almak istiyorum görünürde var mı daha üst çıkacak bir render işlemcisi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu bahsettiğiniz ryzen 2.çeyrekte çıkmış şimdi bu kadar para bayılıp en güncelini de almak istiyorum görünürde var mı daha üst çıkacak bir render işlemcisi
Şuan herhangi bir işlemci tanıtılması beklenmiyor. İntel daha yeni işlemci çıkardı, amd de daha yeni 9000 serisi ve 9800x3D çıkardı. Tahminimce 6 ay kadar bir süre yeni işlemci görmeyiz. Ama 9950x alırsan (AM5 platformunda olacaksın) AMD 2027'ye kadar yeni sokete geçmeden destek sağlayacaklarını ve yeni işlemcileri çıkaracaklarını söyledi. Zaten oyun konusunda çok başarılı olduğu için en son çıkan 9000 serisi işlemcilerin hepsinde render konusunda geliştirmelere ağırlık verilmiş ama oyundan da ödün verilmemiş. Bence bundan sonra da render konusunda geliştirmelere yer verirler. Yani sen AM5 soket sayesinde ileri de çok daha iyi render işlemcileri kullanma potansiyeline sahip olacaksın.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Arkadaşlar merhaba 200.000TL bütçe var ve bu sistem parçalarının tek bir websitesinden toplanmış hazır halde gelmesini de göz önünde bulundurarak 3DMAX programı için mimarlık işleri ile uğraşıyorum en iyi render performansını hangi sistemden alırım i9 ultra 285k mıdır yoksa yeni cıkacak daha iyisi var mı bu soruların cevabı için toplayacağınız sistemlere ihtiyacım var amacım 3DMax kullanırken en hızlı renderı almak herkese çok teşekkürler link veya ss olarak paylaşabilirsiniz. (sistem 2-3 ay içinde toplanması gerek yani yeni bir şeyler cıkacaksa not olarak eklerseniz çok sevinirim)
Oyunda oynanılacakmı yoksa sadece mimarlık işleri için falanmı?

Gurkanpiro

80+ Gold
bekle 2025 i al 9950x3d al 5090 keyfine bak ucuzdan anakart ram alarak toplamaya başla derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rıdvan Sevindik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9950x3d render işlerinde en iyisi midir hocam

Bide hocam daha çıkmadımı nereden alınır 9950x3d

Top Bottom