Konuyu açtı ve gitti.Kulak içi-Kulak üstü?
(fazlasıyla bass, kaliteli ses ve yüksek ses)Selam, 200₺ altı Bluetooth kulaklık arıyorum. Kulaklık'da (fazlasıyla bass, kaliteli ses ve yüksek ses) istiyorum, hemen cevap verirseniz çok sevinirim.
Müzik dinlemek için kullanacağım
Eğer abartı bir bass ve ses yüksekliği istemiyorsa soundliberty 53 pronun onu gayet tatmin edeceğini düşünüyorum.(fazlasıyla bass, kaliteli ses ve yüksek ses)
bütçeye göre zor bence
Yüksek ses için oppo realme buds q var yüksek bass için 1more omthing airfree var. Ama ikiside olan bir kulaklık yok bu fiyat bandında.Selam, 200₺ altı Bluetooth kulaklık arıyorum. Kulaklık'da (fazlasıyla bass, kaliteli ses ve yüksek ses) istiyorum, hemen cevap verirseniz çok sevinirim.
Müzik dinlemek için kullanacağım
Kulak içiKulak içi-Kulak üstü?
Buradayım hacıKonuyu açtı ve gitti.
Haylou GT1 plusKulak içi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buradayım hacı
Aga adam yüksek ses ve bass demiş sen bunların tam tersi olan bir kulaklığı önermişsin.Haylou GT1 plus
Ses seviyesi oldukça yüksek? Kendim pro modelini kullanıyorum bu bile iyi Plus modeli daha iyidir diye tahmin ediyorum.Aga adam yüksek ses ve bass demiş sen bunların tam tersi olan bir kulaklığı önermişsin.
Aga kulaklığın sesi sana yüksek olabilir ama db testleri var. Ortalama bir kullanıcıyı tatmin edebilir ama adam özellikle belirtmişse çok yüksek sesli bir şey istiyordur. Plus modeli ile pro modelinin ses yükseklikleri aynı. plus modelinin olayı qualcomm cipi ile ses çözünürlüğünün ve batarya performansının artması. Bassı seni tatmin edebilir ama adam bass head ise tatmin etmez onu gt1 plus. Düşük bütçede bile amaca yonelik bir kulaklık alırsan gayet iyi bir performans alabilirsin.Ses seviyesi oldukça yüksek? Kendim pro modelini kullanıyorum bu bile iyi Plus modeli daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Bass'ları da oldukça tatmin edici. Düşük bütçede kulakiçi kulaklıkta nasıl bir bass performansı bekleyebilirsin dostum?
Hocam sanırım kulaklık piyasasına hakimsin, belirttiğim özelliklerde hangi kulaklığı almalıyım?Aga kulaklığın sesi sana yüksek olabilir ama db testleri var. Ortalama bir kullanıcıyı tatmin edebilir ama adam özellikle belirtmişse çok yüksek sesli bir şey istiyordur. Plus modeli ile pro modelinin ses yükseklikleri aynı. plus modelinin olayı qualcomm cipi ile ses çözünürlüğünün ve batarya performansının artması. Bassı seni tatmin edebilir ama adam bass head ise tatmin etmez onu gt1 plus. Düşük bütçede bile amaca yonelik bir kulaklık alırsan gayet iyi bir performans alabilirsin.
Brom oppo realme buds q var ses yüksekliği piyasadaki neredeyse tüm kulaklıkların sesinden daha yüksek ve oyun modu var. 1More omthing airfree ise yüksek bir bass performansınsa sahip karar senin youtubdan enes özenden incelemelerini izleyebilirsin.Hocam sanırım kulaklık piyasasına hakimsin, belirttiğim özelliklerde hangi kulaklığı almalıyım?