Neler Yeni

Öneri 200TL Klavye Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Bütçem 200 max 250 olur. Aradığım özellikler
RGB
ÖRGÜ KABLO (KESİN)
Bilek desteği olmaması
Tuşların kolayca sökülüp takılması(temizlik için)
Uzun ömürlü tuşlar

Bu bütçede sanırım mekanik klavye olmuyor. Tuşlara basınca fazla ses çıkmasını istemiyorum bilgisayarın yerinden dolayı

Atyxah

80+ Silver
hepsinin olması imkansız 550 liralık bütçem vardı membran aldım düzgün mekanik yoktu çünkü sizde hiç alınmıyor dandik klavyeler var bu fiyata

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
hepsinin olması imkansız 550 liralık bütçem vardı membran aldım düzgün mekanik yoktu çünkü sizde hiç alınmıyor dandik klavyeler var bu fiyata
Dediği gibi adam akıllı klavye yok benim de bütçemin 800 olmasına rağmen sanırım ben de membran alacağım bu gidişle.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII

Atyxah

80+ Silver
Biraz bütçe arttırabilirsem aklımda bu var
https://www.hometech.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=815

GTX markasının arkasında Hometech varmış ama diğer satıcılar göre 100-150TL daha ucuz
GTX Gaming in özel mekanik anahtarlarına sahip.

switch'i yok bunun ve ilk kez duydum kalitesi belli değil neci olduğu belli değil ben almazdım

(yani sanırım membran böyle yazdığına göre veya kendi switchleri ki bu fiyata başka bir şey olamaz)

başka alternatifi de yok gibi aklımda yok en azından denemek için alınabilir iade edersiniz sonra incelemeleri de izlersiniz

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
GTX Gaming in özel mekanik anahtarlarına sahip.

switch'i yok bunun ve ilk kez duydum kalitesi belli değil neci olduğu belli değil ben almazdım
Sevdim ben incelemesi vs de var. Mekanik olduğundan biraz sesli ama kaliteli gibi örgü kablo ve kolay tuş çıkartma da iyi

Atyxah

80+ Silver
Sevdim ben incelemesi vs de var. Mekanik olduğundan biraz sesli ama kaliteli gibi örgü kablo ve kolay tuş çıkartma da iyi
hocam bu fiyata eğer gerçekten mekanikse çok güzel ancak bilindik bir switchi yok özel switch yazıyor sitesinde

ben 600 liralık bütçede membran terch ettim red blue tarzı switchler bulunmakta idi ancak bunlara güvenmedim switch koyup malzeme kalitesini yazılımını tasarımını kötü yapıyorlar diye ki bu fiyata eğer gerçekten mekanikse alınacak bir klavyeden çok hayır gelmeyebilir fakat özellik olarak bakarsak bu fiyata bu klavye kaçmaz tam f/p klavyedir tercih alıcıya kalmış artık

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
hocam bu fiyata eğer gerçekten mekanikse çok güzel ancak bilindik bir switchi yok özel switch yazıyor sitesinde

ben 600 liralık bütçede membran terch ettim red blue tarzı switchler bulunmakta idi ancak bunlara güvenmedim switch koyup malzeme kalitesini yazılımını tasarımını kötü yapıyorlar diye ki bu fiyata eğer gerçekten mekanikse alınacak bir klavyeden çok hayır gelmeyebilir fakat özellik olarak bakarsak bu fiyata bu klavye kaçmaz tam f/p klavyedir tercih alıcıya kalmış artık
Switchler ne, membran ne bunları bilmiyorum ama GTX firmasının arkasında Hometech var diğer sitelerden min 100-150TL ucuza satılıyor yorum da yok

Top Bottom