2017 model arabamın airbag değişimi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
merhabalar geçen gün yolda giderken camım çatladı bizim ordaki avek servise arabamı götürdüm (2017 skoda süperb) bana airbag ile ilgili geri çağırma olduğunu camı değiştirirken onuda değiştirelim dendi
camı tramere işliyorlarmış acaba airbag işlemide tramere işlenicekmi veya airbag değişimi yaptırmakta hatamı ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Airbag değişimi yaptırmayın bence

merhabalar geçen gün yolda giderken camım çatladı bizim ordaki avek servise arabamı götürdüm (2017 skoda süperb) bana airbag ile ilgili geri çağırma olduğunu camı değiştirirken onuda değiştirelim dendi
camı tramere işliyorlarmış acaba airbag işlemide tramere işlenicekmi veya airbag değişimi yaptırmakta hatamı ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Paketle ilgili fln olabilirmi 7 8 ay önce babam 2017 model superb ile kaza yaptı airbag açtı yetkili servise gitti geri çağırma ile ilgili bir şey soylemediler

Bazı eski nesil araçlarda bile airbag değişimi için geri çağırma olabiliyor. ( 2000 - 2010 Arası mesela ) Eğer servis değiştirelim diyorsa, değiştirin. Satarken bir sorun olmaz. Servis kaydını & kağıdını ya da faturasını kaybetmeyin yeter.

o seri airbaglerde hatalar bulunduğunu servise düzenli gelenlerinkinin değiştirildiğini bildirdiler herhangi bir ücreti yok bende herhangi bir kaza anında patlamamasından korkuyorum
bence o seride sıkıntı olduğu ve bu yüzden değiştiği yazan bi kağıt al bayiden gerçekten de patlamama riske atılmamalı

Geri