Neler Yeni

2018 MacBook Air ile ASUS TUF FX505DT takas mantıklı mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bütçe
9000
MacBookumdan çok sıkıldım, oyun oynamayı özledim. TikTok'da önüme valorant clipsler çıkıp duruyor, sizce takaslamak mantıklı mı üstüne 200 TL fazla vericeğim MacBook'u satip. Eğer mantıklı değil ise 9000 TL bütçe ile gaming notebook önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
MacBookumdan çok sıkıldım, oyun oynamayı özledim. TikTok'da önüme valorant clipsler çıkıp duruyor, sizce takaslamak mantıklı mı üstüne 200 TL fazla vericeğim MacBook'u satip. Eğer mantıklı değil ise 9000 TL bütçe ile gaming notebook önerir misiniz?
Öğrenciysen mac asla satma ama öğrenci değilsen takaslayabilirsin

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öğrenciysen mac asla satma ama öğrenci değilsen takaslayabilirsin
Öğrenciyim de Mac 8 ram hocam ben yazılımcıyım. Spotify, VS Code(IDE açmiyorum bile normal bir kod editörü açıyorum ramdan en fazla 100-200 MB yiyordur), Brave ve Terminal açıyorum bilgisayar duman atıyor sıktı baya. Siz neden satma dediniz ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Öğrenciyim de Mac 8 ram hocam ben yazılımcıyım. Spotify, VS Code(IDE açmiyorum bile normal bir kod editörü açıyorum ramdan en fazla 100-200 MB yiyordur), Brave ve Terminal açıyorum bilgisayar duman atıyor sıktı baya.
Vallahi yazılımcı bı öğrenci için maç büyük nimet bence asla verme hızlı oluşu pratik oluşu ince hafif taşınabilir oluşu çok iyi oyun leptoplari fanı bile açılınca baya ses geliyor kütüphaneye bile gidilmez ,🤣

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi yazılımcı bı öğrenci için maç büyük nimet bence asla verme hızlı oluşu pratik oluşu ince hafif taşınabilir oluşu çok iyi oyun leptoplari fanı bile açılınca baya ses geliyor kütüphaneye bile gidilmez ,🤣
Ya öyle de bilemedim ki arada kaldım.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bunu diyince 2070s i satıp macbook alma fikri çık aklımdan. (Ayriyeten bir ekran kartım daha var...)

• Hahaha
Reaksiyonlar: ugo.
Top Bottom