Neler Yeni

2020 YILI İPHONE 6 & 6S Alınır mı?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
O kadar haber vs. çıktı Iphone kendi eski telefonlarını yavaşlatıyor diye. Bence sırf bu yüzden bile alınmamalı. 1200tl çok fazla İphone 6 için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
GöktuğAKSULAR
Sen kafana koymuşsun bize soruyorsun dostum. Ne yapsak fikrin değişmeyecek daha ne anlatabilirim?
tamam abi :D yani sadece dediginiz one5plus gibi telefonlar bilindik degil ondan korkuyorum ve satan biryer bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar haber vs. çıktı Iphone kendi eski telefonlarını yavaşlatıyor diye. Bence sırf bu yüzden bile alınmamalı. 1200tl çok fazla İphone 6 için.
Teşekkürler reis almıyorum o zaman ne onerirsiniz ? max 1500TL 1Yıl götürse yeter.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,553
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Batarya süresi, kamerası, ekranı her konuda senin sorduğun cihazlardan kat kat üstün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
Yadigarla 5. senemiz oldu. Iphone 6 alınmaz demiş birçok arkadaşımız, herkesin fikrine saygım sonsuz. Şahsi fikrim ise 1000 liraya kadar düşürdükten sonra almanı tavsiye ederim. Kullanım amacını da belirtmişsin zaten. İhtiyaçlarını her türlü karşılayacaktır. Yani 5 sene kullanan birisi olarak söylüyorum, çok memnunum Iphone 6’dan. Yavaşlama falan yaşamazsın ama eğer yaşarsan zaten hızlandırma videoları var, basit 4-5 adımdan oluşuyor. Bu arada benimki 128 gb, en azından 32 gb almanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar selamlar bir tanıdıgımın dükkanı var 2. el ve teşhir telefonlar satıyor , corona zamanında teşhir cok almak istemiyorum alırsam temizlerim vs. Hocalarım ben oyun oynamam , fotoğraf çekmem kendi makinem var. Sadece sosyal medyada takılırım (günde 2 saat) onun dısında arama vs yaparım. İphone 6 suanda 1200 TL hiç bozuk birseyi yok telefonları gördüm denedim 6s 1500 TL onunda hıcbır sıkıntısı yok sizce alınır mı? ? max 1 yıl kullanacagım ondan sonra bir yerden para gelicek ve m30s tarzı telefon alacagim. (NOT: Arkadaşlar bazen sosyal medya bile kullanmıyorum suandaki şasesi bile yamuk olan telefonumu attım3 gundur elektirik bile vermiyorum :D)
Bence alınır zaten 1 yıl kullanacağım demişsin. Ben alacağım cihaza genelde günlük 5 liraya gelecek şekilde fiyat biçiyorum fiyat/365xöngördüğüm kullanım yılı 5 ve beşten küçükse alınır.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Alınmaz aga eskidi artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
GöktuğAKSULAR
Herkese Teşekkür Ederim One5Plus önerildi çevremde temix bulursam almaya calısacagım.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
teşhir ürünü 2.el sayılmaz alınır kesinlikle 2. el fiyatıyla aynı zaten 1000tl ikinci el 6

Arkadaşlar selamlar bir tanıdıgımın dükkanı var 2. el ve teşhir telefonlar satıyor , corona zamanında teşhir cok almak istemiyorum alırsam temizlerim vs. Hocalarım ben oyun oynamam , fotoğraf çekmem kendi makinem var. Sadece sosyal medyada takılırım (günde 2 saat) onun dısında arama vs yaparım. İphone 6 suanda 1200 TL hiç bozuk birseyi yok telefonları gördüm denedim 6s 1500 TL onunda hıcbır sıkıntısı yok sizce alınır mı? ? max 1 yıl kullanacagım ondan sonra bir yerden para gelicek ve m30s tarzı telefon alacagim. (NOT: Arkadaşlar bazen sosyal medya bile kullanmıyorum suandaki şasesi bile yamuk olan telefonumu attım3 gundur elektirik bile vermiyorum :D)
azıcık para biriktir iphone se al hem çok yeni ve dolu

Top Bottom