Katılıyorum logitech hem kaliteli hem uzun ömürlüLogitech aşkım benim, işlevsel ve kullanışlı ürünleri var.
Son olay nedirNormalde kesin Logitech derdim ama son olaydan sonra Razer için oy verdim.
G203 sensörü 10 yıllık sensöre eşitmiş.Son olay nedir
Bilmiyorum.Amacım kimseyi manipüle etmek değil ama bu kadar Overpriced ürünleri varken neden herkes SteelSeries demiş?
Bence Razer ama Drop plus gerçekten rampage den beklemediğim şekilde kaliteli bir kulaklık oldu o yüzden 50/50 diyorumDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI OYUNCU EKİPMANI markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı OYUNCU EKİPMANI markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Comfort 2020'de çıkmadı.Bence Rampage çünkü, Fury x, Drop Plus, Comfort gibi modelleri su gibi satıldı.
olsun n**pim (!) lan çaktırma işte olumComfort 2020'de çıkmadı.
Logitech hakkında doğru diyorsun ama ben S.S fanboyu yum o yüzden ss e bastımLogitech aşkım benim, işlevsel ve kullanışlı ürünleri var.