Rennes
80+ Gold
Dahası
2020 için konuşuyorum zaten ilk yarısı.3600 f/p? Eskiden öyleydi ama şu anda öyle bir şey yok
2020 için konuşuyorum zaten ilk yarısı.3600 f/p? Eskiden öyleydi ama şu anda öyle bir şey yok
Bunun bir de ikincisi var . Ama ilk yarisinda evet AMD asıl o zamanlar domine etmişti piyasayı f/p açısından fenaydı hele Ocak aylarında falan üff 500 Liraydi 1600AF canavarı Çok ucuza çok güzel işlemcileri gelmişti AF serisi falan AMD asıl o zamanlar F/P ın dibine vurmuştu . Ondan sonra orta bütçede Ryzen 5 3600 deli gibi sattı hem yüksek hem orta hem düşük bütçede döktürüyordu Intel ise 9. nesil işlemcileri elinde izliyordu. 10. nesil geldikten sonra işler biraz değişti ardından 3600'ün deli gibi pahalanmasi 3100 yerine alınabilir 10100f in gelmesi falan derken düşük bütçede Intel tercih edilmeye başladı. Ardından AMD 5000 serisi ile yüksek bütçeyi iyice fethetti ama düşük bütçe için hala Intel daha tercih edilesiydi.2020 için konuşuyorum zaten ilk yarısı.
net amdDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI İŞLEMCİ markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı İŞLEMCİ markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Valla bak linç yiyeceğimi biliyoeum dediklerinin çoğusuna da katılıyorum ama ben olsam 10100F yerine 3100 alır OC'nin dibine vurur 3300X'İ, 10100F'i falan sollarım.Bunun bir de ikincisi var . Ama ilk yarisinda evet AMD asıl o zamanlar domine etmişti piyasayı f/p açısından fenaydı hele Ocak aylarında falan üff 500 Liraydi 1600AF canavarı Çok ucuza çok güzel işlemcileri gelmişti AF serisi falan AMD asıl o zamanlar F/P ın dibine vurmuştu . Ondan sonra orta bütçede Ryzen 5 3600 deli gibi sattı hem yüksek hem orta hem düşük bütçede döktürüyordu Intel ise 9. nesil işlemcileri elinde izliyordu. 10. nesil geldikten sonra işler biraz değişti ardından 3600'ün deli gibi pahalanmasi 3100 yerine alınabilir 10100f in gelmesi falan derken düşük bütçede Intel tercih edilmeye başladı. Ardından AMD 5000 serisi ile yüksek bütçeyi iyice fethetti ama düşük bütçe için hala Intel daha tercih edilesiydi.
Şahsen arkadaşıma 100 dollara amazondan aldım bir adet. Azerbaycanlıyım, 10 dolar kargo tuttu, mover kargo şirketiyle getirttim. 200 azn tutmadı bileUcuzdan kastınız 1300TL ise evet gerçekten ucuz.
Bende marka değil model taraftarıyım yazdığınız yazıyı okudum.Asus PRIME Z490-V-SI Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME Z490-V-SI Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus PRIME Z490-V-SI Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
5600X oc ile geçemez 10700K ise geçer. Yazdığım konuyu okuyunuz lütfen. Eğer 4400MHz ve dual rank b die ram kullanırsanız ve ring yüksek tutarsanız. Mahv eder. Intelin ram gecikme süreleri çok çok daha düşüktür. 5600x ve 5800x inanılmaz overprice modeller. 5900x ve 5950x ise çok iyiler fiyat bakımındanBir amdeisdou atasözü der ki:" 5600X OC ile 11900K(intelin sitesinde bile daha çıkmamış olan işlemci)'yı geçiyor. Şuan bence alınabilir işlemciler fiyat sıralamasına göre şöyle ve genel performans: 10100F-10400F-10600KF/K-5600X-10700KF/K- 5800X veya çoklu işlem önemliyse 10850K- 5900X-5950X. Bu arada 5000 serisi işlemcilerin fiyatı da yerine oturmuş gibi şuan olması gereken fiyattalar.
Şu an 1600 12nm kullanan arkadaşlarım var. Gerçekten kıskanıyorum. 90 dollara almıştı, mükemmel fiyatBunun bir de ikincisi var . Ama ilk yarisinda evet AMD asıl o zamanlar domine etmişti piyasayı f/p açısından fenaydı hele Ocak aylarında falan üff 500 Liraydi 1600AF canavarı Çok ucuza çok güzel işlemcileri gelmişti AF serisi falan AMD asıl o zamanlar F/P ın dibine vurmuştu . Ondan sonra orta bütçede Ryzen 5 3600 deli gibi sattı hem yüksek hem orta hem düşük bütçede döktürüyordu Intel ise 9. nesil işlemcileri elinde izliyordu. 10. nesil geldikten sonra işler biraz değişti ardından 3600'ün deli gibi pahalanmasi 3100 yerine alınabilir 10100f in gelmesi falan derken düşük bütçede Intel tercih edilmeye başladı. Ardından AMD 5000 serisi ile yüksek bütçeyi iyice fethetti ama düşük bütçe için hala Intel daha tercih edilesiydi.
Intelin çok yanlış yaptığı bazı şeyler var. Örneğin 7ci ve 9cu nesil ( 9900K dışında )İntel garibim AMD'nin neredeyse 5'te 1'i kadar oy almis .. Hala 9. nesilde kalmış olsalardi neyse ama bir kere batırdı mi son kullanıcının beğenisini bir türlü alamadı.
Çok uzun zamanımı aldı )İşte adamım be . O kadar güzel karşılaştirmışsın ki
Orada 100 birim olması buradaki fiyatının 1300TL olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 1300TL ye en giriş seviye Z490'lardan birini alabiliyorsunuz sadece.Şahsen arkadaşıma 100 dollara amazondan aldım bir adet. Azerbaycanlıyım, 10 dolar kargo tuttu, mover kargo şirketiyle getirttim. 200 azn tutmadı bile
Aslına bakarsan adamlar başarılı cpularını yeniden çıkardılar ))10. Nesilde çoook net İntel. Herifler geliştirdiler 10. Nesilde kendilerini .
Evet haklısın. Türkiye fiyat bakımından garip bir memleket ber herşeyi amerikan fiyatından hesaplıyorum. Ancka şunuda unutma. AMD nin B450 lerindeki faz değeri pek yüksek değil. Giriş seviyesi olan bir Z490da bile iyi bir oc yapıla bilir. Tabii B450 lerinde, B550 lerinde güzel oc yapıla bilir modelleri var. Ancak Z490la benzerler. Bu arada B550 Unify X gelmiş geçmiş en iyi ram oc anakartıdır. Keşke elime geçse bir gün. Bullzoid o anakartlarda neredeyse 6000mhze ulaşıyordu))Orada 100 birim olması buradaki fiyatının 1300TL olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 1300TL ye en giriş seviye Z490'lardan birini alabiliyorsunuz sadece.
yerli işlemci çakıl vardı da neyseDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI İŞLEMCİ markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı İŞLEMCİ markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
i5 10400f daha ucuz ve aynı performans.Ryzen 5 3600 direkt. 2020'de çok iyiydi fiyatıyla.