2021 yılında ps4 mü? Yoska xbox one x mi alınır?

Reaksiyon skoru
53
Merhabalar konsol almayı düşünüyorum eskiden PS4 vardı onu sattım bayağıdır oyun oynamıyorum evde canım sıkıldığında yeniden konsol alacağım ilk önce PS4 almayı düşündüm ama Xbox One X oyun fiyatları performans ve kendine özgü oyunları görünce biraz Xbox alasım geldi ama hala tam karar veremedim sizce PS4 mü yoksa Xbox mı Xbox baktığım zaman Forza Horizon var bu yüzden biraz daha çok Xbox alasım var.

Merhabalar konsol almayı düşünüyorum eskiden PS4 vardı onu sattım bayağıdır oyun oynamıyorum evde canım sıkıldığında yeniden konsol alacağım ilk önce PS4 almayı düşündüm ama Xbox One X oyun fiyatları performans ve kendine özgü oyunları görünce biraz Xbox alasım geldi ama hala tam karar veremedim sizce PS4 mü yoksa Xbox mı Xbox baktığım zaman Forza Horizon var bu yüzden biraz daha çok Xbox alasım var.
Xbox Series S'e bütçe yetiyor mu? Yetiyorsa Series S, Yetmiyorsa One X alabilirsiniz.

One X yerine Series S alınız, fiyat farkı pek yok diye biliyorum sıfır piyasasında

Xbox one x tek geçerim bende var efsane game pass alırsın baya iyi oyunlar var

Bütçeniz yetiyorsa series s. Yetmiyorsa oyunlarada indirim bekliyip yada belli bir bütçeyi gözden çıkarabiliyorsanız ps4

Geri