Kimya için palme iyiydi biyoloji için bilgi sarmalı güzel ve detaylı fizikle aram pek iyi değil onun için yanlış bilgi vermeyim.Aradığım kaynak seviyeleri dersler için ; Fizik (Kolay-Orta) Kimya(Orta-Zor) (Biyoloji Zor-Çok zor) özellikle Biyoloji için beni zorlayacak bir kaynak arıyorum. Biyolojide çözmeyeceğim soru yoktur
aydın yayınlarını hiç çözmedim bişey diyememKimya için aydın da diyorlar hocam ama bilemedim şimdi.
Kimyada Aydın yayınlarını aldım 10. sınıfım 10. sınıf olanını beğenmedim soruları çok zor kimya tyt de zaten o kadar zor soru çıkmayacak diye biliyorumKimya için aydın da diyorlar hocam ama bilemedim şimdi.
Aydının zor olduğunu duydum bende çekiniyorum açıkçası.Kimyada Aydın yayınlarını aldım 10. sınıfım 10. sınıf olanını beğenmedim soruları çok zor kimya tyt de zaten o kadar zor soru çıkmayacak diye biliyorum
Aslında bir kitapçıya gidip bakarsınız kafanıza yatıyorsa alırsınız ben genelde öyle yaparım ama hocalar istedi aydını ondan dolayı aldımAydının zor olduğunu duydum bende çekiniyorum açıkçası.
20 yaş sokağa çıkma kısıtlamasına maalesef takılıyorum hocam. Ayrıca 1 ile 4 arası özel dersim oluyor. senin anlayacağın çıkamıyorum :/Aslında bir kitapçıya gidip bakarsınız kafanıza yatıyorsa alırsınız ben genelde öyle yaparım ama hocalar istedi aydını ondan dolayı aldım
O zaman youtubede bir sürü kanal var kaynak önerisi olarak onlara bakarsınız. Umarım istediğiniz üniversteye gidersiniz şimdiden başarılar20 yaş sokağa çıkma kısıtlamasına maalesef takılıyorum hocam. Ayrıca 1 ile 4 arası özel dersim oluyor. senin anlayacağın çıkamıyorum :/
İnşallah hocam elinize sağlık.Benim bununla ilgili konum vardı dur atam
Mesaj otomatik birleştirildi:
:/ Sadece bunları yazmışımYouTube'de faydalı olabilecek eğitim kanalları
Çok fazla konu açıldı ben de hepsini toplamışken bir konu açıp da kalıcı hale getireyim bir kullanıcı ararsa belki bulur bir iki kişi faydalanır diye 🙏 Benim geçen sene ağırlıklı kullandığım kanallar bunlar, online eğitimde belki bir iki kişiye faydası olur diye forumda dursun dedim herhalde...forum.donanimarsivi.com
Vize finalim bitsin kaynak önerisi de yaparım inşallah
Teşekkür ederim hocam darısı başına inşallah.O zaman youtubede bir sürü kanal var kaynak önerisi olarak onlara bakarsınız. Umarım istediğiniz üniversteye gidersiniz şimdiden başarılar