Neler Yeni

2021 YKS kaynak önerisi (AYT)

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Aradığım kaynak seviyeleri dersler için ; Fizik (Kolay-Orta) Kimya(Orta-Zor) (Biyoloji Zor-Çok zor) özellikle Biyoloji için beni zorlayacak bir kaynak arıyorum. Biyolojide çözmeyeceğim soru yoktur

mwxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Savaştürk
Aradığım kaynak seviyeleri dersler için ; Fizik (Kolay-Orta) Kimya(Orta-Zor) (Biyoloji Zor-Çok zor) özellikle Biyoloji için beni zorlayacak bir kaynak arıyorum. Biyolojide çözmeyeceğim soru yoktur
Kimya için palme iyiydi biyoloji için bilgi sarmalı güzel ve detaylı fizikle aram pek iyi değil onun için yanlış bilgi vermeyim.

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimya için palme iyiydi biyoloji için bilgi sarmalı güzel ve detaylı fizikle aram pek iyi değil onun için yanlış bilgi vermeyim.
Kimya için aydın da diyorlar hocam ama bilemedim şimdi.

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimyada Aydın yayınlarını aldım 10. sınıfım 10. sınıf olanını beğenmedim soruları çok zor kimya tyt de zaten o kadar zor soru çıkmayacak diye biliyorum
Aydının zor olduğunu duydum bende çekiniyorum açıkçası.

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Aslında bir kitapçıya gidip bakarsınız kafanıza yatıyorsa alırsınız ben genelde öyle yaparım ama hocalar istedi aydını ondan dolayı aldım
20 yaş sokağa çıkma kısıtlamasına maalesef takılıyorum hocam. Ayrıca 1 ile 4 arası özel dersim oluyor. senin anlayacağın çıkamıyorum :/

efay144

80+ Silver
20 yaş sokağa çıkma kısıtlamasına maalesef takılıyorum hocam. Ayrıca 1 ile 4 arası özel dersim oluyor. senin anlayacağın çıkamıyorum :/
O zaman youtubede bir sürü kanal var kaynak önerisi olarak onlara bakarsınız. Umarım istediğiniz üniversteye gidersiniz şimdiden başarılar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Benim bununla ilgili konum vardı dur atam
Mesaj otomatik birleştirildi:

:/ Sadece bunları yazmışım
Vize finalim bitsin kaynak önerisi de yaparım inşallah

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Benim bununla ilgili konum vardı dur atam

:/ Sadece bunları yazmışım
Vize finalim bitsin kaynak önerisi de yaparım inşallah
İnşallah hocam elinize sağlık.

O zaman youtubede bir sürü kanal var kaynak önerisi olarak onlara bakarsınız. Umarım istediğiniz üniversteye gidersiniz şimdiden başarılar
Teşekkür ederim hocam darısı başına inşallah.

Top Bottom