2022 MSÜ TABAN PUANLARI

K709

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar 2022 msü taban puanları kaç olur, geçen sene en az 43 net ile alım olmuş. Ben 32-33 net arası gidip geliyorum bir türlü 40 net üstüne çıkamıyorum, bir seferinde kolay bir yayının denemesini çözdüm de 40 net üstüne çıktım, netleri kısa sürede yükseltmek için ne önerirsiniz?
Bu sene puanların 250-260 arası olacağı söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malum TYT süresi 30 dk uzatıldı aynısı MSÜ içinde geçerli olur mu?

Ekler

• Screenshot_20220124_231434.jpg
    Screenshot_20220124_231434.jpg
    164.2 KB · Hit: 183
Arkadaşlar 2022 msü taban puanları kaç olur, geçen sene en az 43 net ile alım olmuş. Ben 32-33 net arası gidip geliyorum bir türlü 40 net üstüne çıkamıyorum, bir seferinde kolay bir yayının denemesini çözdüm de 40 net üstüne çıktım, netleri kısa sürede yükseltmek için ne önerirsiniz?
Bu sene puanların 250-260 arası olacağı söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malum TYT süresi 30 dk uzatıldı aynısı MSÜ içinde geçerli olur mu?
hocam konu eksiğin yoksa ve sen yeteri kadar soru çözmüşsen eğer deneme çözebilirsin. Ama soru çözmeyip deneme çözmeye kalkarsan boşu boşuna zaman harcamış olursun. Eğer konu ksiğin olduğunu düşünmüyorsan bol bol soru çöz zaten netlerin otomatik olarak yükselmeye başlar.

hocam konu eksiğin yoksa ve sen yeteri kadar soru çözmüşsen eğer deneme çözebilirsin. Ama soru çözmeyip deneme çözmeye kalkarsan boşu boşuna zaman harcamış olursun. Eğer konu ksiğin olduğunu düşünmüyorsan bol bol soru çöz zaten netlerin otomatik olarak yükselmeye başlar.
Türkçe ve sosyalde konu eksiğim yok matematikte problemler, temel k,
Sayı basamakları ve veri istatistik bitirmiştim fen dersinde sadece yapabildiğim konuları çalıştım.

Türkçe ve sosyalde konu eksiğim yok matematikte problemler, temel k,
Sayı basamakları ve veri istatistik bitirmiştim fen dersinde sadece yapabildiğim konuları çalıştım.
hocam yapabiliyorsanız o konuya çalışmanın bi anlamı yok. Yapamadıklarınızın üstüne gidin ağırlıklı olarak. Arada unutmamak için yapabildiklerinize bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: K709
+5 ya da -5 oynama olur genelde. Ciddi bir oynama olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,401
Üyeler
174,547
Son üye
Spideysense
Geri