Neler Yeni

2022 YKS Sıralama Hesaplama Sitesi

şahin doğan

80+ Platinum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sanırım bende bu snee mezuna kalicam tyt iyi gelirse 2 yıllık güzle bı uniye gidio DGS yapmayı dusunuom
O işler o kadar kolay olmuyor, hayatın berbat olabilir. Bir sene mezuna kal, adam gibi çalış. Git istediğin yere, için ferahlar.

bisvos

80+
Sanırım bende bu snee mezuna kalicam tyt iyi gelirse 2 yıllık güzle bı uniye gidio DGS yapmayı dusunuom
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam
İstediğiniz bir bölüm varsa mezuna kalmaya değer
2 Yıllık yazıp tekrar girecekseniz puan kesintisi olur hocam bilerek tercih verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam umut yıkmak gibi olmasın ama ben 109tyt 76.5 ayt yaptım ve 2-3k arası bekliyorum. Sizin sonuca da baktım 2019'da 9k 2020'de ise 22k geliyor yani sizin sonucu ben tahmin etsem 10k-15k gibi tahmin ederdim.
Sürekli tahmini hesap yapan videoları takip ediyorum Kimisi 5 bin kimisi 20 bin diyor
Arada da epey fark var
Bu site de 15-16k gösteriyor
İnşallah iyi bir sonuç gelir

şahin doğan

80+ Platinum
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam
İstediğiniz bir bölüm varsa mezuna kalmaya değer
2 Yıllık yazıp tekrar girecekseniz puan kesintisi olur hocam bilerek tercih verin

Sürekli tahmini hesap yapan videoları takip ediyorum Kimisi 5 bin kimisi 20 bin diyor
Arada da epey fark var
Bu site de 15-16k gösteriyor
İnşallah iyi bir sonuç gelir
Hedef ne ? Bölüm ve Üniversite olarak.

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
alakası yok abimin tanıdığı bizzat şahidim adam 299k ile doğuda bilgisayar müh okudu şuan almanyada yazılımcı önemli olan kendini geliştirmen
Orası tamamda. Abinin tanıdığının gittiği okula her giden almanyada yazılımcımı şuan ? Ben Üniversite olarak diyorum.

melkorrr

80+
Orası tamamda. Abinin tanıdığının gittiği okula her giden almanyada yazılımcımı şuan ? Ben Üniversite olarak diyorum.
tamam bende onu diyorum üniversite önemli değil cidden adam 4 senede kendini geliştirdiyse girer sallıyorum adam itü kazanmış ama 4 sene eğlenmiş dil öğrenmemiş ama diğer adam gümüşhanede okuyor ama ing + almanca öğrenip kendini geliştirmişşe o girer işe

şahin doğan

80+ Platinum
tamam bende onu diyorum üniversite önemli değil cidden adam 4 senede kendini geliştirdiyse girer sallıyorum adam itü kazanmış ama 4 sene eğlenmiş dil öğrenmemiş ama diğer adam gümüşhanede okuyor ama ing + almanca öğrenip kendini geliştirmişşe o girer işe
Ben burda okumaktan bahsediyorum. iyi üniye gidip eğlenmekten veya kötü üniye gidip çalışmaktan değil. eşit şartlarda bakınca iyi üniversitenin kötü bölümü, kötü üniversitenin iyi bölümünden iyidir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Bilal Tepe
DGS ile geçiş yapmak yerine 1 sene daha hazırlanmak çok daha mantıklı.
2 yıllık bilgisayar programcılığı veya mekatronik hahkinsa ne düşünüyorsun okunur mu

O işler o kadar kolay olmuyor, hayatın berbat olabilir. Bir sene mezuna kal, adam gibi çalış. Git istediğin yere, için ferahlar.
Hocam 2 yıllık mekatronik veya bilgisayar programcılığı hakkında ne düşünüyorsun okurnur mu iş ilanları çok var iş bulabilirmiyim mantıklı mı okumak

Top Bottom