2023'te İphone 8 plus yenilenmiş 8 bine alınır mı ?

bildiğin sorunlu tarafları neler öğrenmek isterim
Ekranda yeşil çizgi sorunu ve Face Id bozulması kolay oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum sadece kronik sorunlu olduğunu biliyorum, haksız çıkarmak için sorduğunuz belli ama bi göz atmanızda fayda var :DDDDD

bilmiyorum sadece kronik sorunlu olduğunu biliyorum, haksız çıkarmak için sorduğunuz belli ama bi göz atmanızda fayda var :DDDDD
yok cidden merak ediyorum sorunlarını öğrenmek isterim art niyetim yok ortaya bir şey atıyorsun anlat bakalım eğer tabi istersen

bunları sizden duyuyorum kronik diyince genellinde oluyor demekki denk gelmedim olabilir

yok cidden merak ediyorum sorunlarını öğrenmek isterim art niyetim yok ortaya bir şey atıyorsun anlat bakalım eğer tabi istersen

bunları sizden duyuyorum kronik diyince genellinde oluyor demekki denk gelmedim olabilir
ortaya bi şey attığım yok hocam bilinen şeyler :D

Iphone x 64gb bak dostum kuzenim 1 2 hafta önce 6.5k ya almış bugünde arkadaşım 8 k ya almış temiz sende bulursun ya
8 plus biraz eski ya
iPhone X ile iPhone 8 Plus aynı dönemde çıktı ve aynı özelliklere sahip.

Beyler bunu almak istiyorum yani bütçem 10 bin fazlası yok çıkmaz benden şuan xiaomi redmi note 8 pro var geçmeye değer mi ya da iyi bir samsung almak daha mı mantıklı ve bi de hiç iphone kullanmadım uzun ömürlü oluyor diyenler çok fazla zaten 8 bine 8 plus almaya değer mi mantıklı önerilere açığım
benım arkadas aldı memnun easycepden aldı yputube da deneyımlerını anlattı

Güncelleme döngüsü biten bir cihaza bu para verilmez. X veya xs gibi modellere yönelin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,488
Üyeler
184,172
Son üye
nisa353535353
Geri