Neler Yeni

2023'te Oy Kullanabilecek misiniz?

?

• Evet, kullanabileceğim.

Oylar: 59 53.6%
  • Hayır, kullanamayacağım.

Oylar: 47 42.7%
  • Hayır, kullanmayacağım.

Oylar: 4 3.6%

• Oy kullanan toplam üye
    110

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Forumda hep görüyorum, şuna oy atarım, buna basarım, onu yatırırım diye sahte ahkam kesiyorlar. Lakin bir sıkıntı var, yaş 18 değil. Gerçek oy kullanabilecekleri görelim bakalım. Ha 18'den büyüksünüzdür oy kullanmayacaksınızdır, o zaman da "Hayır'' diyip sebebini belirtebilirsiniz.

Konuda amacım ageist davranmak değil, oy kullanma veya kullanamama sebebinizi öğrenmek. Zaten anket gizli. Kimse size ayrımcılık yapamaz. Önemli olan yaş değil, olgunluk.
Hayır, Bir kaç ay ile kaçırıyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün

Sir Cem T-oker

80+ Gold
2005 ekim kullanabiliyorsa kullanırım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda hep görüyorum, şuna oy atarım, buna basarım, onu yatırırım diye sahte ahkam kesiyorlar. Lakin bir sıkıntı var, yaş 18 değil. Gerçek oy kullanabilecekleri görelim bakalım. Ha 18'den büyüksünüzdür oy kullanmayacaksınızdır, o zaman da "Hayır'' diyip sebebini belirtebilirsiniz.

Konuda amacım ageist davranmak değil, oy kullanma veya kullanamama sebebinizi öğrenmek. Zaten anket gizli. Kimse size ayrımcılık yapamaz. Önemli olan yaş değil, olgunluk.
şimdi ben mantıken 2023'ün başında 18 olucam seçimlerden aylar önce.
Kullanabiliyorum sanırsam.
Ve kimseye basmayacağım kullanabilirsem
Diyecekseniz yok bunlar gene kalıcak ver işte birine.
O işler öyle olmaz.
Sen gidip gitsin diye daha beterine verirsen o dört yıl daha da gerileşicez.
Eğer verilebilinicek birisi varsa kısacana gerçkenten iyi yönetebilecek potansiyeli olucak varsa o zaman oy kullanarak belirtin ama bu partiler arasından oy kullanarak iktidarı düzeltmek mantıksız bunlar düzelmiyor halen düzelmesini mi bekleyeceksiniz?
Ha ben diyorum gene AKP kazanıcak az oyla çok oyla ama kazanacak.
AKP koyunu diyecek kişilere söylüyorum sence Kemal mi kazanacak?
Özdağ diyeckelere ise o adamın tek vaadi ülkeden mülteci atmak resmen.
Başka bir vaadi yok neredeyse

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın

2023 ekimde 18 olacağım sanırım seçim haziran ayında o yüzden kullanamıyorum maalesef

Bura.K

80+ Silver
Daha ilk defa oy kullanacak arkadaşlara söylüyorum. Arkadaşlar Zafer kazanamaz. Bakın vermeyin. Oyunuz boşa gider kalırsınız öyle. Bu düzenin değişmesini istiyorsanız en azından AKP'den sonra kazanacak ilk partiye oyunuzu basın ki Düzen değişsin. Şu an CHP ve İyi Parti önde. İyi Partiye bassanız da CHP'ye basmış gibi oluyorsunuz orası ayrı. Zafer Kazanamayacak ve Kazanamayacak olan partilere oy verip hataya düşmeyin. "Kazanacak" diyenler hayaller dünyasında yaşıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,160
Üyeler
167,067
Son üye
Kringo
Top Bottom