Su yilda Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power linkteki mikrofonu almayi dusunuyorum. Sizce hala alinabilinirmi bundan baska 2K'ya kadar oneriniz var midir?
Bu ne hocam buna hala para veren var mıSu yilda Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power linkteki mikrofonu almayi dusunuyorum. Sizce hala alinabilinirmi bundan baska 2K'ya kadar oneriniz var midir?
Su yilda Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power linkteki mikrofonu almayi dusunuyorum. Sizce hala alinabilinirmi bundan baska 2K'ya kadar oneriniz var midir?
bu mikrofonun herhangi bir ses kartina ihtiyaci varmi?Bu ne hocam buna hala para veren var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Maono DGM20S Gamerwave Condenser USB Oyun RGB Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono DGM20S Gamerwave Condenser USB Oyun RGB Mikrofonu modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Hayır usb geliyor incelemeleri varbu mikrofonun herhangi bir ses kartina ihtiyaci varmi?
tamamdir hocam tavsiyeniz icin tesekkurlerHayır usb geliyor incelemeleri var
Rica ederimtamamdir hocam tavsiyeniz icin tesekkurler
600 liraya almıştım 600 lira için okey de 1.5k fazla bu mikrofonaSu yilda Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power linkteki mikrofonu almayi dusunuyorum. Sizce hala alinabilinirmi bundan baska 2K'ya kadar oneriniz var midir?
Alınmaz. Thronmax Dome Plus + boom arm öneririm.Su yilda Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power linkteki mikrofonu almayi dusunuyorum. Sizce hala alinabilinirmi bundan baska 2K'ya kadar oneriniz var midir?