Neler Yeni

2025 yılında Windows XP kullanmak

Mentheus

80+
Merhaba arkadaşlar, elimdeki eski bilgisayarı değerlendirmek için Windows XP kurdum ve açıkçası sonuç beni şaşırttı; sistem resmen uçuyor. 2025’te XP kullanmak garip gelebilir, farkındayım, ama performansından çok memnunum. Windows 11’i de beğeniyorum, yanlış anlaşılmasın, fakat XP’nin sadeliği ve hızı bence hâlâ rakipsiz. Aranızda benzer bir deneyim yaşayan var mı, neler düşünüyorsunuz?

Ekler

• IMG_7872.jpeg
    IMG_7872.jpeg
    3.8 MB · Hit: 52

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emin
Merhaba arkadaşlar, elimdeki eski bilgisayarı değerlendirmek için Windows XP kurdum ve açıkçası sonuç beni şaşırttı; sistem resmen uçuyor. 2025’te XP kullanmak garip gelebilir, farkındayım, ama performansından çok memnunum. Windows 11’i de beğeniyorum, yanlış anlaşılmasın, fakat XP’nin sadeliği ve hızı bence hâlâ rakipsiz. Aranızda benzer bir deneyim yaşayan var mı, neler düşünüyorsunuz?
hocam eski pc mac mi:)

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Ahmet Hakan
Eski bilgisayar (macbook)

Fantezi bence. Pratik bir kullanım alanı yok günümüzde. Modern tarayıcılar, oyunlar ve uygulamalar uyumsuz. Eğlence için yaparsın eyvallah da günlük kullanıma gitmez.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
İnternete bağlayınca malwareler halay çekiyordur.

ona cidden eski bilgisayar mı diyorsun? Lâzım değilse sat

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Windows11iot kur ve Windows konusundaki optimizasyon başlığımı uygula. Memnun kalacaksın.

Düşük sistemler için hard disk kodu var içinde. Onu uygularsanız sistem donması ya da tepki vermemesi diye bir durum kalmıyor.

Yaklaşık 3 kurulumda denedim. Oldukça ağır yükte dahi nefes aldırıyor.

Top Bottom