Neler Yeni

2036 dan geldim ( sorularınızı beklerim) (!)

G.P.U

80+ Silver
Merhaba dostlarım bu gün size 2021 e nasıl geldiğimi ve nden geldiğimi anlatacam

Yıl 2025 türkiyede internet tammanen yasaklanır
Ve bu yüzden üzülerek söylüyorum ki 😢 forumla beraber bütün internet siteleri go prrr oldu ve sonra Z - kuşağı büyük bir iç savaş başlatır ve kafayı yemişcesine bütüm boomerları katlederler savaş 8 yıl boyunca sürer ve bunun sonucunda tr yi sömüren ve sömürenleri savunanların kafasını giyotine vururlar fikrini değiştirenler affedilir ve bu sayede yönetim adaletli bir şekilde gençlerin eline 2036 ya geldiğimizde ise savaşın etkileri neredeyse bitme noktasına geldi

buraya geliş amacım ise yaklaşık 11 yıldır görmediğim forumu görmek için geri geldim sizleri çohh özlemişem yoksa savaşı falan engellemek gibi amacım yok sadece forum için geri döndüm

Zaman makinasını icat ettim ve bunu başardım çok mutluyum 🥰

Neyse sorularınız varmıdır gelecek hakkında daha faxla spoiler verebilirim ☺

G.P.U

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ay’a çıktık mı ab ?
2023 de diyorsan kesinlikle hayır boş bir vaat çıktı halkı susturmak için yapmışlar aynı seķilde doğalgaz olayıda yalan çıktı yalan + talan bizi iç savaşa biraz daha yaklaştırdı yalan çok kötü bişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dolar kaç lira euro kaç lira
Dolar geldiğim yılda 2.43 ü euro ise 2.72 ye kadar düştü ki daha düşecek

G.P.U

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koyun varmı orda
Çiftlikte yetiştirilen ve yenipmek için katledilen koyun dersen var kesinlikle

Eğer hakaret amaçlı kullanılan ve insanlara 🤪 demenin başka bir yolu olan koyun diyorsan kesinlikle var dünyanın %95 i zaten koyun diyebiliriz sürümüzden ayrıldık mı olürüz bu kadar basit

Son düzenleme:

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
reis gittimi bide malbora kaç tl
Merhaba dostlarım bu gün size 2021 e nasıl geldiğimi ve nden geldiğimi anlatacam

Ve bu yüzden üzülerek söylüyorum ki 😢 forumla beraber bütün internet siteleri go prrr oldu ve sonra Z - kuşağı büyük bir iç savaş başlatır ve kafayı yemişcesine bütüm boomerları katlederler savaş 8 yıl boyunca sürer ve bunun sonucunda tr yi sömüren ve sömürenleri savunanların kafasını giyotine vururlar fikrini değiştirenler affedilir ve bu sayede yönetim adaletli bir şekilde gençlerin eline 2036 ya geldiğimizde ise savaşın etkileri neredeyse bitme noktasına geldi

buraya geliş amacım ise yaklaşık 11 yıldır görmediğim forumu görmek için geri geldim sizleri çohh özlemişem yoksa savaşı falan engellemek gibi amacım yok sadece forum için geri döndüm

G.P.U

80+ Silver
reis gittimi bide malbora kaç TL
Dediğim gibi kafasını giyotine vurdular sömüren herkesin kafası giyotine vuruldu

Malbora yı pek bilmiyorum sigara ilgim olmadığı için araştırmadım ama vatandaşın maaşının 1000 de 1 i bile değildir

maaşlar deli gibi zam aldı şu anda 370$ alıyoruz ama 2036 da en düşük 2000$ veriliyor ki nüfusun %10 bile asgari ücretle çalışmıyor üstünde maaş alıyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

boşluk ne kadar boşaldı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dediğim gibi kafasını giyotine vurdular sömüren herkesin kafası giyotine vuruldu

Malbora yı pek bilmiyorum sigara ilgim olmadığı için araştırmadım ama vatandaşın maaşının 1000 de 1 i bile değildir

maaşlar deli gibi zam aldı şu anda 370$ alıyoruz ama 2036 da en düşük 2000$ veriliyor ki nüfusun %10 bile asgari ücretle çalışmıyor üstünde maaş alıyor
Ab boş konu diye reportlasam mod ban atiyomu sana bide gta kaç cıkti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom