tugay05
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 160
- İsim
- Tugay gedik
Agalar sistemi özelleştirdim.
İşlemciyi r5 5600 , ssd adata 1tb , ve anakartı b550 a olarak yükselttim sizce bu fiyata böyle bir sistem nasıldır. çok fazla ağır oyun oynamıyorum genellikle CS tarzı fps oyunları bu fiyata nasıl sizce bana fiyatı uygun gibi geldi ve almışken düzgün kaliteli bir şey almak istiyorum. sizinde maximum 22k 23k ya kadar sistem öneriniz varsa açığım önerinize
sistem önerisi yaparken Anakart b550 ve 1tb ssd yükseltmesi yapıyorum genelde fiyat ve sistem önerirken bu 2si önemli benim için
İşlemciyi r5 5600 , ssd adata 1tb , ve anakartı b550 a olarak yükselttim sizce bu fiyata böyle bir sistem nasıldır. çok fazla ağır oyun oynamıyorum genellikle CS tarzı fps oyunları bu fiyata nasıl sizce bana fiyatı uygun gibi geldi ve almışken düzgün kaliteli bir şey almak istiyorum. sizinde maximum 22k 23k ya kadar sistem öneriniz varsa açığım önerinize
sistem önerisi yaparken Anakart b550 ve 1tb ssd yükseltmesi yapıyorum genelde fiyat ve sistem önerirken bu 2si önemli benim için
IMOLA-WHITE3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
IMOLA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr