5700 xtnin sıcaklık değerlerini bi araştır derim, bildiğim kadarıyla 85-90ları zorluyor. Ama sadece bir modeli öyledir belki ben yanlış biliyor da olabilirim.Hangisini seçerdiniz birinde rtx var birininde performansı daha iyi
Onun dışında zaten ultra kasan biri değilim high ayarlarda zaten gayet ultra gıbı gelıyor gerçi ben opsiyonelciyim de bazıları ultra bazıları very high kullanıyorum genel grafik kaliteleri high olur bende deph of field gibi fazla etkisi bulunmayanları ultra kullanırım sıcaklığım 67 seyrindedir.XFX Raw II ultra 5700xt kullanıcısı olarak kasamın efektifliğide dahil en fazla ultraya çektiğimde güncel oyunlardan gördüğüm max sıcaklık değeri 75-77 arası gıdıyor 76'da stabil kalıyor kardeşim saygılar ^^
RTX 20 serisi teknolojilerini biraz daha araştır.Hangisini seçerdiniz birinde rtx var birininde performansı daha iyi
nerde 3100 liraRTX 20 serisi teknolojilerini biraz daha araştır.DLSS 2.0 gibi teknolojiler de var ve şuan OC'lu model 2060 super 3100 TL'ye bulunuyor bakabilirsin neyse işte hiçbirşey anlatmadan şu DLSS'i filan araştır bence sadece RTX farkının olduğunu zannediyorsun.
![]()
yanlış bilgi Rx 5700 Xt Sapphire nitro+ 70 derece yükdeyken.5700 xtnin sıcaklık değerlerini bi araştır derim, bildiğim kadarıyla 85-90ları zorluyor. Ama sadece bir modeli öyledir belki ben yanlış biliyor da olabilirim.
2060 da açıyordu ya ray tracing tadını2060 benim tercihim olurdu raytraycing falan destekliyor
Beni unuttunuz bennn İntel XEON.Bence 5700xt ama Intel pentium diye biri gelip sana zorla 2060s aldıracak.
Ha geldi şimdi önceden kopyaladığı bir yazıyı ve bir kaç videoyu atacak.