nerde 3100 lira
ben en ucuza 3300 buldum
,
Fps farkı daha fazla ki rtx 2060 in rtx teklonojisi zevk vermez gibime geliyorNe gibi?
Gp düzelmiş dediler Msi fanların boyutunu artırmış 300Iq.Msi adamdır.bir tık daha pahallı aslında ama ventusun başka bir modeli bu sanırım üstelik hazır OC'lu.
2060 getirmez ama 2060sden bahsediyoruz ayrıca her türlu demişsiniz Nvidia tabanlı oyunlarda önde.Fps farkı daha fazla ki rtx 2060 in rtx teklonojisi zevk vermez gibime geliyor
OC'lu 2060 super modellerinde ortalama FPS olarak fazla bir fark yok en fazla ortalama %3-4 var ama RTX 20 teknolojilerinden ve daha yüksek OC potansiyeli daha stabil driver ve diğer her konuda iyi sayılır karşılaştırdığımız kart 2060 değil 2060 super OC'lu model yani RTX her RTX kartta rahatlıkla kullanılır DLSS 2.0 ile.Fps farkı daha fazla ki rtx 2060 in rtx teklonojisi zevk vermez gibime geliyor
Sadece Nvidia tabanlı oyunlarda olur o fark diğerlerinde önde olur diye düşünüyorum normal 2060 sanmıştım ray traycing sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorumGp düzelmiş dediler MSI fanların boyutunu artırmış 300Iq.MSI adamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 getirmez ama 2060sden bahsediyoruz ayrıca her türlu demişsiniz Nvidia tabanlı oyunlarda önde.
Normal rtx 2060 sanmıştım kral kbOC'lu 2060 super modellerinde ortalama FPS olarak fazla bir fark yok en fazla ortalama %3-4 var ama RTX 20 teknolojilerinden ve daha yüksek OC potansiyeli daha stabil driver ve diğer her konuda iyi sayılır karşılaştırdığımız kart 2060 değil 2060 super OC'lu model yani RTX her RTX kartta rahatlıkla kullanılır DLSS 2.0 ile.
Herşeyi ezbere biliyorsun DLSS teknolojisi var fakat fps daha önemli özellikle rekabetçi oyunlarda nvidia fanboyluğu yapma burda.RTX 20 serisi teknolojilerini biraz daha araştır.DLSS 2.0 gibi teknolojiler de var ve şuan OC'lu model 2060 super 3100 TL'ye bulunuyor bakabilirsin neyse işte hiçbirşey anlatmadan şu DLSS'i filan araştır bence sadece RTX farkının olduğunu zannediyorsun.
![]()
Yazılım sorunlarının çoğunu düzelttiler hatta hepsi düzeldi denilebilir.Knk 5700XT ezer geçer ama AMD bin 5700 ve 5700XT ekran kartlarında yazılımsal sorun var.
Şu anlık Nvidia daha iyi gibi.
OC'lu 2060 super modellerinde ortalama FPS olarak fazla bir fark yok en fazla ortalama %3-4 var ama RTX 20 teknolojilerinden ve daha yüksek OC potansiyeli daha stabil driver ve diğer her konuda iyi sayılır karşılaştırdığımız kart 2060 değil 2060 super OC'lu model yani RTX her RTX kartta rahatlıkla kullanılır DLSS 2.0 ile.
Alıntıyı görüntüle![]()
Galax GeForce RTX 2060 Super EX Review
The Galax GeForce RTX 2060 Super EX retails for the same price as the NVIDIA Founders Edition, yet comes overclocked out of the box, and features a much better cooler. The card is actually the coolest RTX 2060 Super we tested so far, and it includes idle fan stop, too.www.techpowerup.com
knk DLSS 2.0'ın ne olduğunu bilsen yazmadın sanırım neyse hiç uğraşamam şimdi daha fazla araştır bu konuyu daha DLSS'in ne olduğunu bilmeden bunu demen çok üzücüHerşeyi ezbere biliyorsun DLSS teknolojisi var fakat fps daha önemli özellikle rekabetçi oyunlarda Nvidia fanboyluğu yapma burda.
Yazılım sorunlarının çoğunu düzelttiler hatta hepsi düzeldi denilebilir.
Senden fazla bilgim var merak etmeknk DLSS 2.0'ın ne olduğunu bilsen yazmadın sanırım neyse hiç uğraşamam şimdi daha fazla araştır bu konuyu daha DLSS'in ne olduğunu bilmeden bunu demen çok üzücüyukarıdan bakabilirsin.
Senin gibi Nvidia fanboyluğu yapmıyorum ben.Hangisi iyiyse onu söylüyorum.knk DLSS 2.0'ın ne olduğunu bilsen yazmadın sanırım neyse hiç uğraşamam şimdi daha fazla araştır bu konuyu daha DLSS'in ne olduğunu bilmeden bunu demen çok üzücüyukarıdan bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
20 FPS ne cahil iğrenç birşeysin attığım testlere ve videolara bakabilirsin iğrenç cahil fanboy değişik.Senden fazla bilgim var merak etmeSen araştır gel istersen.DLSS 2.0 var diye 20 fps az almak mantıksız bir hareket.